Жена на 63 години
08.12.1960
София
Омъжена
За мен: Не съм на възраст, в която несъзнателно да върша глупости. Аз съм на възраст в която ги върша съзнателно и с удоволствие. Аз нямам психични отклонения. Те си имат мен. И са ужасно горди от този факт. Понякога взимам такива решения, че бръмбарите в главата ми стават прави да ми ръкопляскат! Как да ядосаш една жена?!? Изчакай я да се приготви за излизане, да се гримира, облече и т.н. и я питай: "Ти сериозно ли ще излезеш така?" После Бягай!!! В края на тунела винаги има светлина ... дали от слънцето, дали от идващият влак ..... Женското - "Готова съм след 5 минути!", е като мъжкото - "Прибирам се след 5 минути!" Кой хлопа в този ранен час? - Дъската ти! - отвърна глас... Търся си нов ангел хранител. На моя не му издържаха нервите! Казват ми, че държанието ми не отговаряло на възрастта ми.Ми аз откъде да знам как да се държа?!? За първи път съм на тези години!!!! Ако в очите на жената има искри, значи бръмбарите в главата й празнуват нещо!!! Понякога пиша и сериозни статуси. Приемайте ги като временно умопомрачение!!! Бъди себе си! Откачалките също ги обичат!!! - Търся някой да ми заеме 20 000 лв. за известно време. Ако не му ги върна, няма да ми дава повече!!! Така... Кой остави чувала с идиоти развързан?!? МОЖЕШ ДА МЕ УДАРИШ С ИСТИНАТА, НО НИКОГА НЕ МЕ СЪЖАЛЯВАЙ С ЛЪЖА! ДЖАК НИКЪЛСЪН ... И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПОНЯКОГА САМО ЛУДОСТТА КРЕПИ ЗДРАВИЯ РАЗУМ!...Начииии! Винаги казвам... Това да имаш шашава майка, изгражда харакера!...

Блог

Бъдете себе си. Стремете се да бъдете щастливи

Desiderata (на латински - желани неща) е поема от американския писател Макс Ерман, написана от него през 1927 г. и дълги години потънала в забвение. Поемата става популярна след 1971 г., почти 30 години след смъртта на автора си, като през годините често е разпространявана като „текст, намерен в стара балтиморска църква с неизвестен автор".

Предлагаме ви този прекрасен и мъдър текст, който разказва за живота и мястото ни в него просто и истински... И завършва с думите „Стремете се да бъдете щастливи".

Desiderata

Вървете спокойно сред шума и суетнята и помнете какъв мир може да има в тишината.

Доколкото е възможно и без да изневерявате на себе си, бъдете в добри отношения с всеки човек.

Казвайте своята истина тихо и ясно и слушайте другите, дори и скучните и невежите. Те също имат своята история.

Избягвайте шумните и агресивни хора. Те смущават духа.

Ако се сравнявате с другите, може да се почувствате нищожни или суетни - винаги някой ще е по-велик или по-малък от вас.

Радвайте се на постиженията си както и на плановете си. Винаги се интересувайте от своите умения, колкото и скромни да са те; те са истинското ви богатство в променливата съдба.

Бъдете внимателни в действия и начинанията си, светът е пълен с измама. Но не бъдете слепи за добродетелите – много хора се стремят към велики идеали и животът е пълен с героизъм.

Бъдете себе си. Не симулирайте обич и привързаност. Не бъдете цинични в любовта, защото сред пустотата и разочарованията, тя е вечна като тревата.

Приемайте с чисто сърце уроците на годините и с благодарност се прощавайте с младостта.

Пазете силен своя дух за дните на внезапно нещастие. Не се измъчвайте с измислици. Много страхове се раждат от умора и самота.

Зад дисциплината, бъдете нежни със себе си. Вие сте деца на вселената не по-малко от дърветата и звездите, и имате право да бъдете тук. И независимо дали за вас е ясно или не, светът се движи в своята посока.

Бъдете в мир с Бога, каквито и да са представите ви за него.

И каквито и да са заниманията и стремежите ви в суматохата на живота, съхранете мира в душата си.

С всички свои измами, къртовски труд и разбити мечти, светът все пак е прекрасен.

Бъдете бодри. Стремете се да бъдете щастливи.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.