Жена на 63 години
08.12.1960
София
Омъжена
За мен: Не съм на възраст, в която несъзнателно да върша глупости. Аз съм на възраст в която ги върша съзнателно и с удоволствие. Аз нямам психични отклонения. Те си имат мен. И са ужасно горди от този факт. Понякога взимам такива решения, че бръмбарите в главата ми стават прави да ми ръкопляскат! Как да ядосаш една жена?!? Изчакай я да се приготви за излизане, да се гримира, облече и т.н. и я питай: "Ти сериозно ли ще излезеш така?" После Бягай!!! В края на тунела винаги има светлина ... дали от слънцето, дали от идващият влак ..... Женското - "Готова съм след 5 минути!", е като мъжкото - "Прибирам се след 5 минути!" Кой хлопа в този ранен час? - Дъската ти! - отвърна глас... Търся си нов ангел хранител. На моя не му издържаха нервите! Казват ми, че държанието ми не отговаряло на възрастта ми.Ми аз откъде да знам как да се държа?!? За първи път съм на тези години!!!! Ако в очите на жената има искри, значи бръмбарите в главата й празнуват нещо!!! Понякога пиша и сериозни статуси. Приемайте ги като временно умопомрачение!!! Бъди себе си! Откачалките също ги обичат!!! - Търся някой да ми заеме 20 000 лв. за известно време. Ако не му ги върна, няма да ми дава повече!!! Така... Кой остави чувала с идиоти развързан?!? МОЖЕШ ДА МЕ УДАРИШ С ИСТИНАТА, НО НИКОГА НЕ МЕ СЪЖАЛЯВАЙ С ЛЪЖА! ДЖАК НИКЪЛСЪН ... И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПОНЯКОГА САМО ЛУДОСТТА КРЕПИ ЗДРАВИЯ РАЗУМ!...Начииии! Винаги казвам... Това да имаш шашава майка, изгражда харакера!...

Блог

8 неща, за които трябва да отделяте повече време

Автор: Ники Владимирова

Времето определено е един от най-ценните ресурси и правилното му разпределяне си е цяло изкуство. Ето няколко кратки съвета, които се надяваме, че ще ви помогнат да оползотворите максимално свободното си време:

1. Оставайте по-често сам със себе си вместо да се занимавате с драмите, случващи се около вас
Има много ползи от това да прекараме време със себе си. Помага за намаляването на стреса, поглеждаме от друг ъгъл на живота и ставаме по-независими. Можем да си изясним доста неща и да набележим нови цели. Прекарвайки повече време със себе си можем да избегнем излишните драми, които се разиграват около нас. Неща като проблемни отношения и негативни разговори единствено биха ни направили нещастни

2. Четете повече за сметка на времето, отделяно за телевизия
Гледането на телевизия е не само развлечение, но и пристрастяване. Времето, прекарано пред малкия екран, може да бъде запълнено доста по-продуктивно и забавно, като например го заменим с четене. Четенето ще ви помогне да разпознавате и разбирате хората около вас, света и себе си. Добро упражнение е и за въображението.

3. Прекарвайте повече време със семейството си и ограничете „вечната заетост"
Семейството трябва да бъде приоритет в живота ни. Това са хората, заради които правим толкова много неща. Лесно е да започнем да пренебрегваме тези, които ни мотивират да работим здраво. Но времето със семейството ни дава възможността да оценим наистина значимите неща в живота.

4. Отделяйте повече време, в което да давате, отколкото да съжалявате за нещата, които не може да имате
Когато можем да дадем, сме много по-щастливи и продуктивни. Също така допринасяме за безкрайния цикъл на живота. Лесно е да кажем, че нямаме достатъчно – тогава защо трябва да даваме? Но трябва да оценяваме какво вече имаме и да споделим колкото и каквото можем.

5. Грижете се повече за себе си вместо да се тревожите за провали и грешки
Имаме хиляди примери за наистина успешни личности, които печелят много пари, но чието психическо и физическо състояние е ужасяващо. По-спокойно! Те са под вечен стрес и страх от неуспехи и не могат да открият посоката, в която да вървят. По-разумно е да се грижим първо за себе си чрез упражнения и почивки, преди да се тревожим за тези неща, които не зависят от нас.

6. Бъдете активни, не протакайте
Нещо като „подходящо време" не съществува. Протакането е само малка кражба на време. Но най-добрият начин да ползваме времето си е като следваме истинските си желания. Последвай мечтите си, защото няма по-добро време от сега!

7. Не спирайте да учите и да се обогатявате вместо да губите време в грешни връзки
Времето трябва да бъде прекарвано в учене на нещо ново. Образованието е безкраен процес. Не сме на тази планета, за да циклим на едно ниво, а за да продължаваме да опознаваме себе си и света. Погрешните връзки могат да смачкат самочувствието ни, но ние знаем, че има как да прекараме времето си доста по-полезно.

8. Изграждайте добри навици вместо да пилеете пари за безполезни неща
Изграждането на добри навици ни спестява време и ресурси . Също така ни помага да се чувстваме по-завършени и достойни. Харченето на пари за ненужни неща може да повлияе на нашето бъдеще и плановете, които имаме .

И за финал ще ви припомним едни думи на Бенджамин Франклин: „Обичаш ли живота? Тогава не пилей времето си, защото от него е направен животът!"

източник: lifehack.org
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.