Жена на 63 години
08.12.1960
София
Омъжена
За мен: Не съм на възраст, в която несъзнателно да върша глупости. Аз съм на възраст в която ги върша съзнателно и с удоволствие. Аз нямам психични отклонения. Те си имат мен. И са ужасно горди от този факт. Понякога взимам такива решения, че бръмбарите в главата ми стават прави да ми ръкопляскат! Как да ядосаш една жена?!? Изчакай я да се приготви за излизане, да се гримира, облече и т.н. и я питай: "Ти сериозно ли ще излезеш така?" После Бягай!!! В края на тунела винаги има светлина ... дали от слънцето, дали от идващият влак ..... Женското - "Готова съм след 5 минути!", е като мъжкото - "Прибирам се след 5 минути!" Кой хлопа в този ранен час? - Дъската ти! - отвърна глас... Търся си нов ангел хранител. На моя не му издържаха нервите! Казват ми, че държанието ми не отговаряло на възрастта ми.Ми аз откъде да знам как да се държа?!? За първи път съм на тези години!!!! Ако в очите на жената има искри, значи бръмбарите в главата й празнуват нещо!!! Понякога пиша и сериозни статуси. Приемайте ги като временно умопомрачение!!! Бъди себе си! Откачалките също ги обичат!!! - Търся някой да ми заеме 20 000 лв. за известно време. Ако не му ги върна, няма да ми дава повече!!! Така... Кой остави чувала с идиоти развързан?!? МОЖЕШ ДА МЕ УДАРИШ С ИСТИНАТА, НО НИКОГА НЕ МЕ СЪЖАЛЯВАЙ С ЛЪЖА! ДЖАК НИКЪЛСЪН ... И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПОНЯКОГА САМО ЛУДОСТТА КРЕПИ ЗДРАВИЯ РАЗУМ!...Начииии! Винаги казвам... Това да имаш шашава майка, изгражда харакера!...

Блог

Как работи дяволът

„Страхът е оръжие на Дявола, което човек сам е сътворил. Вярата, упована на увереността в самия себе си, е оръжието, което побеждава Дявола и води до живот, изпълнен с победа и триумф. Нещо повече: тя е връзка с неопровержимите сили на Вселената, подкрепящи човека, който вярва, че провалът и поражението не са нищо друго, освен временни преживявания."

Това прозрение е на мислителя провокатор Наполеон Хил, един от основателите на жанра „самопомощ" и един от най-влиятелните изследователи на успеха.

Преди повече от 70 години, по време на Голямата депресия, самият Наполеон Хил се е чувствал подтиснат и обезверен - нагласа, проникнала в цялото му същество точно така, както се чувстват мнозина от нас в днешното объркано и несигурно време.

Тогава, чрез едно въображаемо (или може би не) интервю с Дявола, д-р Хил ни дава възможност да почувстваме осезаемо кой е Дяволът в живота ни и какво причинява той.
В своя неподражаем и увлекателен стил Хил обръща поглед към собствените ни страхове, които ни държат в затвор и ни дава ключа към този затвор – да използваме най-ценния си ресурс - своя ум - за да управляваме живота си и да постигаме целите си.

Всъщност, вижте сами какво казва Дяволът, кои са най-силните му оръжия и как влияе той в живота на милиони хора:

Шестте най-силни вида страх, които използвам, са страхът от бедност, критика, страхът за здравето, страхът от загубата на любов, страхът от остаряване и страхът от смъртта. В едно или друго време от живота на човек аз затягам обръча или на едното, или на другото. Посявам семената на тези страхове в съзнанието на хората толкова умело, че те вярват, че това са техни собствени мисли. Завършвам мисията си като ги карам да вярват, че аз стоя точно зад портата на този техен живот, за да ги накажа за вечни времена. Разбира се, никого не мога да накажа, освен в собственото му въображение чрез някаква форма на страх.

Аз живея където си поискам. Времето и пространството не съществуват за мен. Любимото ми място във физическия свят е умът на тленните създания. Аз управлявам част от мозъка на всяко живо същество. Размерите на моето пространство зависят от това колко рядко мисли човекът и по какъв начин го прави. Както споменах вече, не мога да контролирам напълно човек, който разсъждава.

Разполагам с безкраен арсенал от методи, за да контролирам съзнанието на хората. Най-голямото ми оръжие е бедността. Непрекъснато обезкуражавам хората да придобиват материални блага, тъй като бедността ги подтиска и им пречи да мислят, а това ги прави лесни жертви.
Следващият ми верен съюзник е разклатеното здраве. Нездравото тяло отслабва способността за мислене.

След това - разполагам със стотици хиляди помощници на Земята, които ми помагат да печеля контрол върху съзнанието на хората. Тези агенти са непрекъснато на мое разположение. Те са във всяка раса, от всяко вероизповедание, във всяка религия.

Всички, които вдъхновяват хората да мислят и да действат по своя собствена воля, са мои врагове. Такива са Сократ, Конфуций, Волтер, Емерсън, Томас Пейн и Ейбрахам Линкълн. Ти също не ми помагаш особено много.

Аз успях да корумпирам умовете на младите, като ги научих да пият и пушат, но те отвръщат на огъня, тъй като имат способността да разсъждават независимо от мен.

Притежавам толкова разнообразни начини да вляза в човешкия ум и да го контролирам, че ми е трудно да кажа кои от тях са най-мощни. Точно в момента се опитвам да разпаля нова световна война. Ако мога да настроя света да започне да се избива сам, ще успея да приложа масово любимото си оръжие за контрол над човешките мозъци - онова нещо, което вие наричате „масова психоза". Използвах го, за да провокирам подклаждането на Първата световна война през 1914 г. Използвах го, за да доведа Голямата депресия през 1929 г. И ако опозицията ми не ме беше овладяла, сега щях да контролирам всеки мъж, жена и дете по света. Сам виждаш колко близко съм до пълно световно господство - нещо, което се боря да постигна от стотици хиляди години.

Най-силното оръжие, което прилагам върху човеците, се състои от два тайни принципа. Първо ще говоря за принципа на навика, чрез който тихичко влизам в главите на хората. Оперирайки чрез този принцип, установявам навика на зависимостта или това да се носиш по течението. Когато човек започне да се носи по течението, той се запътва право към Портите, които вие, човешките същества, наричате Ад.

Най-точно мога да обясня какво означава това, като ти кажа, че хората, които мислят със собствения си ум, никога не се „носят", за разлика от другите, които мислят малко или въобще не мислят. Виж, те направо „се носят по течението", така си е. Носи се по течението човек, който се оставя да бъде повлиян от обстоятелствата и те започват да контролират живота му. А обстоятелствата и случайността са неща, които се намират извън ума му. Такъв човек е по-склонен да ме пусне в съзнанието си и да ме остави да мисля вместо него, отколкото да поеме отговорността да мисли сам.

Носи се по течението онзи, който е твърде ленив – говоря за леност на ума, за да използва собствения си ум. Ето така аз окупирам съзнанието на хората и посявам в тях своите собствени идеи.

Влизам в умовете на хората чрез мисли, за които те вярват, че са техни собствени. Онези, които ми служат най-добре, са страхът, суеверието, алчността, сребролюбието, сладострастието, отмъщението, гневът, суетата и обикновената леност. Използвайки едно или повече от тях, мога да вляза в ума на човека по всяко време, но най-добри резултати постигам докато човек е все още млад и докато не се е научил да затваря всяка една от тези девет порти.

Родители, учители, религиозни водачи и много други възрастни служат на целите ми, без самите те да го подозират, като сриват у младите хора умението да мислят самостоятелно.

Нямам влияние върху човек, който не се носи по течението – сега или когато и да било. Контролирам само слабите, а не онези, които мислят самостоятелно.

От книгата на Наполеон Хил "Да прецакаш Дявола"
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.