Мъж на 46 години
09.02.1978
Силистра
Необвързан

Блог

Блогче

Тук хората си разправят разни неща, та да взема и Аз да разправям нещо, може пък да го одобрят.
Тъй....
Сутрин ставам в 10- 10 и нещо, още не съм си отворил гореливите очи и някакъв ми звъни - иска да пием кафе. Викам му, чакай поне до кенефа да отида ве алооооо?. Влизам в кенефа.. и както си му е реда - първо, второ, трето.. / разбирай, малко, голямо и джобното ножче/. Излизам от вкъщи, сядам в бара и поръчвам кафета и проклинам съдбата. След това отидох да работя няколко часа. Някой направиха пари от това, но аз не съм от тях. Мисля си, "нищо някой ден слънцето ще огрее кучия Г.. Даааа, даааа, г...."
След това се стъмни, изгря месец... Звъня на Ваня и отиваме на бар. Ваня има големи ци..., опс - очи. Мисля си " ООО, Ваня, ООО, Ваня, ООО, Ваня"
Поръчваме уиски с фъстъчки и от време на време бадеми. Мислех си някои работи, обаче се оказа, че тя е на червен светофар, дето свети всеки месец по около седмица. Кофти работа, пак се наложи да ползвам джобното ножче.
Между другото май станаха двеста думи, така че за днес толкова. Хайде приятен ви ден и весели почивни дни, ако го пуснат до почивните дни де, че не се знае
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.