Жена на 51 години
08.07.1972
София
Омъжена
За мен: Работя за себе си и най-вече върху себе си. Имам две прекрасни деца и едно куче, с които никога не ми е скучно.

Блог

ТК50

Ирландската фирма Портуест е производител на работни дрехи, защитни обувки и ЛПС. Но това, което аз харесвам са серията им за свободно време.
Страхотни спортни и ежедневни дрехи, изработени по технологиите и с материите на защитните дрехи, но с модерна и стилна кройка.
Много модели за туристи, за ежедневно облекло, за спорт, риболов ... за дамите и за децата също има доста модели, които са със страхотни цветове.
Softshell (софтшел) материите са силно дишащи, еластични и позволяват максимална свобода на движение. Софтшел якетата са устойчиви на вятър и по-лек дъжд или сняг, като оптимално задържат телесната топлина по време на активни дейности, като планински преходи, катерене, колоездене или тичане. Софтшел якетата могат да се носят като най-външен слой дреха или като междинен изолационен слой, като материята има много добра износоустойчивост, което прави софтшел якетата подходящи за многократна употреба, дори и за ежедневна употреба. Те са силно олекотени и с компактни размери, така че да не заемат много място в багажа ви.
Трябва да се има предвид, че разнообразието от софтшел материи е доста голямо и при този вид якета има големи разлики по отношение на изолационните свойства, водоустойчивостта, разтегателността на материята и други характеристики.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.