Жена на 51 години
08.07.1972
София
Омъжена
За мен: Работя за себе си и най-вече върху себе си. Имам две прекрасни деца и едно куче, с които никога не ми е скучно.

Блог

Няма нищо по-сложно от това да угодиш на русофоб.

Като не идват чуждестранни инвестиции, се оправдават с Русия, защото заради спомените за връзките ни с нея западняците не искат да инвестират.
Когато пък има инвестиции, ама ги правят руснаци (примерно с имотите), пискат, че Русия ни завладява.
Като ни е намалял износа, пак руснаците са виновни, нищо че ние сме ги бойкотирали, за да угодим на запада.
И накрая, когато въпреки бизнес средата, бюрокрацията и цялата дирижирана и платена омраза към Русия, Лукойл направи най-голямата инвестиция в България от много години с нов ултрамодерен завод за преработка на петрол, който ще може да оползотворява 90%, вместо 74% от внасяната суровина (заводът им струва 2.6 милиарда лева, което е повече от последния открит американски ТЕЦ у нас), те пак намират за какво да изреват - ама ако там станела авария, това можело да замърси половин България.
Не бе, той шистовият газ изобщо не може да замърси, защото е американски, а американските тецове на въглища не замърсяват ден след ден... И в петролните заводи в САЩ никога, ама никога не стават аварии. Грам!
Като се замисля, май съм виждал много повече американски, отколкото руски. Ама той русофобът си живее и с мисълта, че руската техника по принцип е на нивото на москвича - нищо че самите американци използват руски ракетни двигатели и дори ползват руснаците директно за транспортните си нужди до космоса.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.