Жена на 51 години
08.07.1972
София
Омъжена
За мен: Работя за себе си и най-вече върху себе си. Имам две прекрасни деца и едно куче, с които никога не ми е скучно.

Блог

Пак събиранена пари

Разкрита е верига от американски фондации, прибрала 187 милиона долара, които събрала от граждани и фирми из всичките 50 щата за няколко години уж за да оказват помощ на онкоболни. Със събраните средства хитреците си издържали хубави офиси, плащали заплати от по над 20,000 долара месечно на себе си и на разни свои роднини и близки - и изобщо, текъл е дългогодишен купон на гърба на наивниците, искащи да помогнат... Много пъти и аз съм изпитвал сериозни съмнения, когато представители на подобни фондации са ме убеждавали на тема благотворителност...
Помня преди време като имах книжарница и иска да даря на децата без родители тетрадки и учебни помагала, как ми отказаха с думите: "на нас ни трябват пари!"
Преди няколко години като имаше наводнение в село Бисер - същото разочарование, отишла съм с децата в червен кръст, навън -20 градуса, те във ваканция, защото е студено - даваме пликовете с дрешки и играчки и те ми ги връщат, защото приемали само нови дрехи с етикет и само храни, закупени с фактура?!?!
Не знам защо винаги за сметка на народа, за сметка на тези, които са изпаднали в беда и имат нужда от помощ, се облагодетелстват някакви други "хора".
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.