Жена на 75 години
26.09.1947
Монтана
Разведена
Докладвай Запази в любими
Искам да знам тези 17 качества на Емпатите!!!
НЕВЕРОЯТНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ЕМПАТИТЕ

.Емпатите едновременно имат сила и чувствителност. Те правят този свят по-добро място за живеене. Те са уникални хора, защото могат да почувстват това, което повечето хора не могат.
Ето 17 качества и скрити способности на всички емпати, благодарение на които са толкова невероятни хора.
Те ​​са в състояние да разберат това, което хората наистина чувстват.... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Добро утро, Момичета и момчета!!! Днес баба Еми ще е много заета и ще се мяркам за мъничко и ще изчезвам. Днес си имам списъче едно за лечение на едно Козирогче- внука ми Емилиян, а в друго списъче са лекарствата с които да лекувам Девата- моят палав и сладък правнук Кристофър Диян!!! Сега мога да... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Искам да си препиша рецептите и ги споделям, дфа си ги имам!!! Благодаря, Иване!!!
18 чудесни ползи за здравето при консумирането на мед и канела
Проучванията показват, че комбинацията от мед и канела може да лекува много заболявания. Наблюденията на съвременните учени показват ясно, че медът е много ефикасно лекарство, което помага при всякакви заболявания. Освен това медът няма странични ефекти, което е много голям плюс. Въпреки, че медът е сладък, приеман в правилните дозировки той няма да навреди дори на хора страдащи от диабет.
Комбинацията между мед и канела е изключително полезна при:

1. Сърдечно-съдови заболявания – смесете мед и канела на прах, след това намажете сместа на филийка и я използвайте вместо конфитюр всяка сутрин. Това ще намали значително нивото на холестерола, намалявайки по този начин и риска от сърдечен удар. Редовната консумация на мед и канела укрепва сърдечния ритъм и връща гъвкавостта на артериите и вените. ... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Моята мечта
3 януари 2017 г. в 23:37 ч.
Ето ме, облечена в червената рокля/мечтата на моята любима баба Гена, която щастлива ме гледа от небето/. И така аз вървя нагоре в планината по една козя пътечка, спирам да отдъхна и да се полюбувам на страхотната картина, която се откриваше пред мен. Цветята ме омайваха с аромата си, а птиците ме омагьосваха с песните си. Въздухът беше чист, омаен, като божествен нектар и аз с пълни гърди поемах живителните глътки. И въпреки, че бях сама, аз не се чувствах самотна, а бях щастлива, че и аз съм частица от цялата тази красота и се намирам в потока на вселената. Погледнах хоризонта, вече розовееше във всички отенъци и се показа слънцето. Като магия небето се обагряше в красиви цветове, а лъчите на слънцето, като слънчеви пътеки, докосваха нежно земята и тя се радваше на ласката му. И разцъфтяваха цветята в чудни красиви очертания и се разнасяше омайно дихание, а аз онемяла, бях затворила очите си и се наслаждавах на лъчите, галейки моето лице. А в мислите ми изникваше едно лице, като слънце небесно, което топлеше моето сърце и даваше крила на моята душа, силни крила като на орела, който се рееше високо в небето, за да може душата ми да лети по незнайни пътища и висини, горе в небето, по-близо до Бог и ангелите небесни. И тръгнах пак, но все едно не вървя, а плувам или летя, така леко ми беше, все едно бях перце едно, което вятърът върти и духа, а то се като дете щастливо върти и от смях залива. Смеят се очите, като две звезди и лицето мое сияе, смее се планината и реката, която някъде тече. Смее се щастливо и моето сърце, даже слънцето ми намигна с лъч един и ми се радостно засмя. И ей ме на, вече съм на върха и се откри поляна с цветя и реката, която мързеливо си тече ли, тече и ми вълшебно нашепва:-ела, ела и се изкъпи и с много енергия зареди. Аз вървя по брега и красиви камъчета събирам, вдъхвам мириса на водата, гледам в реката как рибките плуват и чувам шум някъде там. И тръгвам нататък по реката, водена от невидима ръка и ето след един завой на реката в закътано местенце, като в рай и ад се откри водопад-моята мечтана мечта. И аз прехласната и замаяна от силата на водопада, гледам водните пръски, които от слънцето огрени, бяха като скъпоценни камъни оцветени и като в транс приближавам се аз и под водопада заставам. Изтръпнах, настръхнах от шока от студената вода, но после сърцето ми пак нормално заработи на пълни обороти. Аз затворих очи, за да се напълно насладя на водата, падаща върху мен, която ме галеше, галеше, а аз бях така щастлива от водната благодат и от усещането за моята мечта, която я изпълних сега. За което на вселената благодаря!
ZoZoAzazaa
... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.