Жена на 76 години
26.09.1947
Монтана
Разведена

Блог

Ива и нейният подарък...

13 ноември 2012 година ...18.20 часа...
Днес беше необикновен ден за мен.Ходих с Таня/дъщеря ми/ сутринта...тя на курс , а аз до сестра ми и като се прибрах бях изморена и заспах. И после ми се обади Ива от Габрово и ми каза,че ми е пратила компютъра и утре ще го получа.Не мога да си намеря място от радост и съм толкова щастлива.Той,компютъра идва при мен,точно на рожденият ден на синът ми и с голяма радост го очаквам.Сега усещам,че наистина съм в потока на Вселената и той ме прави щастлива,пълноценна,вдъхновена,радостна,обнадеждена,божествена и вълшебно-омайна,очарователно-възхитителна и морално удовлетворена...Душата ми е млада и лети сега в небето от щастие и любов озарена.
Обичам те,Ива ти ме направи щастлива днес.Направи нещо за мен една непозната жена,едва запознали се в Сибир и станали приятелки,споделяйки една с друга ...ти реши да ми изпратиш стария си компютър ,за да мога да си пиша с приятелките,иначе почти нямах достъп от техния компютър...Благодаря ти,Ива!!!Господ здраве да ти дава ,дълъг живот и много щастие!!!
Аз съм щастлива,щастлива,щастлива!!!Ще спя и сънувам моят компютър как пристига,как го поставям на масата,купувам клавиатура и мишка ,Таня и Диян го инсталират и е готов за действие. Аз съм в потока,плувам в него, в благодат от толкова много неща,които ме правят щастлива.Радвам се,радвам се,радвам се.
Вие всички чуйте и ти , Вселено моя как ме направи щастлива ти и всичко ме радва.А сега казвам аз : -Лека нощ на Луната и Звездите,на Слънцето,облаците,вятъра,огъня,земята и тревата и цветята и дърветата и моретата,океаните,езерата и реките и малките поточета и водопадите красиви и дъжда и снега и птиците,животните и хората.Лека нощ на всички мои приятелки и на децата ми Таня и Ани,на внука ми Диян,внучката Весилена,внука ми Емилиян и най-малкият ми внук Калоян,на Николай и Пепка,на моята сестра Лидия и цялото и семейство.А на Ани специално пожелание...Беше 13 ноември/вторник/1973 година и гледах филма:"17 мига от пролетта",когато започна раждането ти .
Сине мой,добре дошъл в моят живот!!!Обичам теб,кака ти,внуците и внучката!!!Вие сте ми голямото богатство!!!Вие сте моят живот!!!
И най-много ме радва това,че на твоят Рожден ден Ива толкова много ме зарадва с нейният подарък,благодаря и!!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.