Жена на 37 години
16.05.1987
София
Омъжена
За мен: Онлайн магазин igra359.bg и kikiriki.bg предлага: акумулаторни коли, джипове, мотори, детски пързалки, столчета за кола /Столче за кола 0-13 кг. Столче за кола 0-18 кг. Столче за кола 9-18 кг. Столче за кола 9-25 кг. Столче за кола 9-36 кг. Столче за кола 15-36 кг./ детски легла, детски триколки, интерактивни играчки, образователни играчки, надуваеми басейни, детски басейни, градински играчки, детски къщички, надуваеми матраци, градински басейни, надуваеми джакузита, детски кукли,образователни играчки, детски колички, бебешки колички, комбинирани колички, детски кошари, бебешки легла, легла за деца и много други стоки с високо качество от лицензирани производители и вносители!

Блог

Акумулаторeн джип Audi Q7 4.2 TDI 12V - Червен металик

Акумулаторeн джип с дистанционно Audi Q7 4.2 TDI 12V – черен. Боядисан по технология на истинските автомобили в модерното черно и червено (много близко като визия на металик със страхотен блясък. Два електродвигателя задвижващи и двете задни колела. Тези акумулаторни джипове разполагат с три скорости: бърза, бавна и задна. Максималната скорост е от осем километра в час а минималната е четири километра в час. Иновация при тези детски акумулаторни играчки е плавното ускорение което не плаши детето (при предишните модели има лек подскок при потегляне). Новите модели Детски акумулаторни джипове разполагат с родителски контрол за пълен контрол от страна на родителя спрямо детето. Джипа е с нови и напълно индивидуални решения в окачването като амортисьори нещо немислимо досега за играчки от такъв тип, което прави комфорта максимален. Помислено е и за забавлението на детето докато шофира този модел акумулаторна играчка. Входа за мп3 –плеър ще позволи да слуша любими песни иприказки направо през колонките на детската кола. Максимална безопасност се осигурява от предпазните и регулиращи се колани за всяка възраст и пол. Гумите са пласт масови с силиконов пръстен по средата осигуряващ мек преход и по добро сцепление. Дванадесет волтова мощна батерия която дава възможност за използване на този акумулаторни автомобили повече от час (за сравнение предишните модели не надхвърляха 45-50 минути). Индикатор показващ нивото на батерията във всеки един момент и помагащ да не бъдете изненадани от малко заряд в нея. Вградени мелодии и светещи фарове. Подходящи възраст за над година и половина до седем години и издържащи максимално натоварване от тридесет и пет килограма. Емблемата на колата от четири кръга се залепва на предната решетка посредством двойно залепваща лепенка !!!

Характеристики:


Тегло:18 килограма
Размери:130 х 65 х 56 сантиметра

Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни коли, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.


Гаранция: 6 месеца на електромоторите или на фабричен дефект, забелязан при първото използване на автомобила. След изтичане на гаранцията, он-лайн магазин igra359.bg и kikiriki.bg, разполагат със сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторна кола (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!


ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ВСИЧКИ НАШИ И БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ !!!

А ДОСТАВКАТА Е ОТ НАС И НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.