Жена на 53 години
01.09.1970
Велико Търново
Омъжена
За мен: Не е важно какво ти се случва, важно е как го приемаш.

Блог

Дамски превръзки AIRIZ

Дамските превръзки AIRIZ с кислород и отрицателни йони съдържат активен кислород и аниони, които потискат развитието на вредните бактерии и стимулират полезните. С дамските превръзки AIRIZ вече няма да се чувствате уморена и изтощена в дните от месеца, когато се нуждаете от най-добрите грижи!

Изчислено е, че през живота си една жена използва приблизително 15 000 броя дамски превръзки. Проучване на СЗО показва, че 80% от жените по целия свят страдат от различни гинекологични проблеми, 63% от които са причинени от използването на некачествени дамски превръзки. По време на менструация, жените са силно изложени на инфекции. Менструалната кръв, представлява идеална среда за растежа на бактерии и вируси. Поради това е важно да се използват висококачествени дамски превръзки, които да осигуряват комфорт и безопасност в този специален период.
Бактериите се развиват лесно в дамската превръзка и тъй като по време на цикъл жените са по-уязвими, могат да се развият лесно инфекции.

Дамските превръзки AiRiZ са отговорът на нуждите на жените по време на цикъл.
Чрез висококачествените и сигурни дамски превръзки AiRiZ, ТIENS предлага иновативно решение за личната хигиена и защита на дамите в този период, осугурявайки усещане за комфорт и спокойствие.

Високотехнологичен патентован продукт със сърцевина с две ключови съставки по най-съвременна технология.

Патентованата лентичка с активен кислород и отрицателни йони в дамските превръзки AIRIZ е най-високата концентрация на аниони от всички серии, произвеждани до тук. Така те поддържат естествената способност на женския организъм за самоочистване, изграждат имунитет и ви зареждат с енергия по напълно естествен начин. Не съдържат лекарствени средства, нито химикали и нямат странични ефекти.

Благодарение на тези уникални предимства и безопасността на употреба, продуктът може да се прилага всеки ден, за да се гарантира правилната лична хигиена. Дамските превръзки също силно се препоръчват за лица, които се борят със заболявания на пикочните пътища или инконтиненция.

Отрицателно заредените йони (аниони) са частици във въздуха. Те имат способността да неутрализират бактерии, гъбички и вредни вещества. В днешно време, съотношението на положителни и отрицателни йони е нарушено - особено в градските райони. Тази ситуация влияе неблагоприятно върху човешкото настроение и здраве.

Анионите в дамските превръзки се освобождават под влияние на влагата. При контакт на кожата с повърхността на дамската превръзка се увеличава производството на кислород в епидермиса. По този начин, бактериите и неприятните миризми са ефективно елиминирани. Патентованата AiRiZ йонна лентичка отделя до 6100 отрицателни йони/cм3. Това е най-високата концентрация на аниони в дамски превръзки на пазара. Проучванията показват, че ако концентрацията на аниони в околната среда е по-голяма от 5000/cм3, човешкото тяло показва повишена способност за борба с възпаленията и бактериите. Също така по-добре се регулира кръвното налягане.

В патентованата двойна лентичка е използван и активен кислород. Неговото наличие в дамските превръзки значително увеличава въздушната пропускливост на превръзката, както и достъпа на кислород. Това потиска развитието на бактерии. Ментата, добавена в тази формула, освежава и успокоява сърбежа.

Проучванията показват, че съдържанието на кислород и аниони в кръвта има пряко влияние върху метаболизма. Повишената концентрация на кислород и аниони в кръвта подпомага абсорбирането на хранителните вещества, елиминира отпадъчните продукти и прочиства кръвта. Освен това поддържа нормалното функциониране на ендокринните жлези и поддържа нормалните нива на отделяните хормони чрез регулиране на pH на кръвта и активиране на клетките на жлезите с вътрешна секреция.


За максимална защита, дамските превръзки AiRiZ имат 8 слоя:
1-ви слой бързо абсорбираща повърхност от коприна и мек памук, който осигурява абсорбират течности 3 пъти по-бързо от другите превръзки на пазара.
2-ри слой с активен кислород и отрицателни йони
3-ти слой насочващ течността, бързо абсорбиращ и предотвратяващ изтичането в обратната посока
4-ти слой хартия air-laid
5-ти слой макромолекулен със силно абсорбиращи и задържащи влагата свойства
6-ти слой хартия air-laid
7-ми слой непромокаем, дишащ филм
8-ми слой разделителна хартиена ивица с лепило по цялата дължина, което осигурява стабилност



8те слоя на дамските превръзки AiRiZ с активен кислород и отрицателни йони, осигуряват невероятни резултати от тяхното напълно естествено действие:
- Те са въздушно пропускливи, но в същото време осигуряват чувство на сухота,
- Силно абсорбиращият горен слой осигурява естествено усещане за сухота и не предизвиква дразнене,
- Силно абсорбиращата лента запазва течността вътре в превръзката и предотвратява изтичането,
- Използването на лента с активен ислород и отрицателни йони инхибира растежа на бактерии, има противовъзпалителни свойства и предотвратява неприятните миризми.



Дневни - 10бр/пакет
Нощни - 8бр/пакет
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.