Мъж на 26 години
20.10.1997
София
Необвързан
За мен: ЕДНА ЛУДОСТ БЕЗ ЛЕК! ЛЕВСКИ НА ВЕК ♥♥♥

Блог

Бербо и Монако не успяха да превземат торинската крепост

Монако не успя да отбележи гол срещу Ювентус в четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига между двата отбора, който се игра на стадион „Луи II“ и завърши 0:0. Така „бианконерите“ се класираха за полуфиналите на Шампионската лига, след като спечелиха първия мач с 1:0.

Димитър Бербатов бе оставен на резервната скамейка, но се появи в игра в 46-та минута, когато влезе на мястото на Жереми Тулалан.

Българинът не успя да помогне на своя отбор да стигне до така желания гол. Пред самия Бербатов се откриха малко възможности, тъй като защитниците на Ювентус си го предаваха много добре.

Жофри Кондогбия стреля опасно в 6-та минута, но изпрати топката в страни от левия стълб на вратата на Джанлуиджи Буфон.

Буфон не се намеси убедително в 15-та минута, но Андреа Бардзали успя да изчисти топката.

Кондогбия пробва да изненада Буфон в 20-та минута с нов далечен удар, но вратарят на Ювентус внимаваше и улови сигурно топката.

Футболистите на Монако имаха претенции за дузпа в 36-та минута. Кондогбия падна след съприкосновение с Артуро Видал и Джорджо Киелини, но съдията прецени, че няма основания да свири дузпа.

Карлос Тевес стреля изненадващо в 44-та минута, но топката премина на сантиметри в страни от левия стълб на вратата на Даниел Субашич.

Монако бе много близо до това да вкара гол в 50-та минута, когато Жоао Моутиньо центрира в наказателното поле на Ювентус, където Абденур и Буфон се разминаха с топката, но Патрис Евра се намеси решаващо и успя да избие топката.

Първата добра възможност в мача пред Димитър Бербатов бе в 55-та минута, когато той стреля, но Буфон отново спаси.

Пред Бербатов се откри нова възможност в 79-та минута, когато той стреля, но не успя да намери очертанията на вратата на Буфон.

Андреа Пирло нацели левия стълб на вратата на Данил Субашич в 90-та минута след удар от около 30 метра от фаул.

Така Ювентус се класира за полуфиналите на Шампионската лига. Жребият за следващата фаза на турнира е в петък от 13 часа.

Монако: Даниел Субашич – Фабиньо, Курзава, Абденур, Раги – Жоао Моутиньо, Бернардо Силва, Жофри Кондогбиа, Жереми Тулалан – Караско, Марсиал

Ювентус: Джанлуиджи Буфон – Андреа Бардзали, Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини – Щефан Лихщайнер, Артуро Видал, Андреа Пирло, Клаудио Маркизио, Патрис Евра – Карлос Тевес, Алваро Мората.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.