Мъж на 41 години
01.06.1982
София
Във връзка
За мен: малко лудичак

Блог

Вековната магия масаж

Почти всички пациенти посещаващи масажните терапии споделят, че причините да започнат да посещават масажист са голямото ежедневно натоварване както психическо, така и физическо, или определена болка в тялото, но сеансите могат да достигнат върховата форма която не сте и очаквали от тях.
постоянното посещение при професионалист-масажист може да се окаже от огромно значение за вашето здравословно състояние.
погледнете обстойно статията, защото тя може да ви донесе много полезни съвети за здравословният начин на живот.
Сами ще се убедите, че колкото повече натрупвате знания за действието на масажа сами ще увеличите посещението на масажните центрове.
В тази статия ще получите много ценни съвети от съчетание на полезното с приятното.
процедурите намаляват стресовите ситуации, влияещи върху вашия организъм.
храносмилателната система драстично се подобрява, коригира се кръвообращението, мускулатурата се отпуска и натоварването изчезва.
Масажът помага за прочистване на организма, раздвижва краката и ръцете и др.
Хората споделят че цялостния масаж е най-ефективен и след няколко цялостни процедури се чувстват удивително.
след време ходещите на масажни процедури го определят като нещо съвсем ежедневно и нормално, а тези, които не ходят казват, че това е лукс.
Началните техники и похвати на масажа се усъвършенстват в насоката докосването на пациента това не е озадачаващо, защото най-много нервни клетки и рецептори се намират в кожата на човека с нейните пет милиона рецептори за докосване. Мозъкът приема сигнали от кожата. Целта на първоначалните процедури е освобождаването на тялото учените твърдят, че само едно минимално докосване повлиява на кръвното налягане. От допирът кожа в кожа мозъкът се активира към отделяне на човешкото болкоуспокояващо вещество ендорфин. Зачестяването на масажните процедури подобряват човешката мускулатура и движението на мускулите. Масажът е идеалният лекар на стресовите заболявания и е перфектен за хора занимаващи се със спорт за тяхното подобряване на мускулатурата и нейният възстановителен процес
Едно от най-важните неща за човешкото здраве е кръвообращението, лимфата и кръвта, които извършват захранващият процес в организма.
те хранят всички клетки, а също така предвижват и всички ненужни вещества от клетките.
масажните процедури играят много голяма роля при обмяната на веществата и спомагат за по-доброто прочистване на организма.
Може да се каже, че масажът е истински доктор и е много важен за цялостното поддържане за човешкото здравословно състояние.
Контролът на тялото се управлява от нервните тъкани, изпращащи импулси и в двете посоки и чрез тях се определя правилната дейност и позицията на тялото.
доста от напрегнатите ежедневни ситуации повлияват неблагоприятно на нервните тъкани и те забавят процеса си на работа.
Масажните терапии са изключително благоприятни за движещите се кости и тяхната плътност и гъвкавина.
За да можете да усетите магията на масажа след неколкократни процедури ще разберете как дискомфорта от вашето тяло изчезва.
Масажът се използва от хилядолетия наред.
той е най-старият начин на лечение, но в днешно време много от хората не знаят нищо за него и неговите способности. Въпреки това той расте с големи темпове като разпространение сред хората и словата за неговите лечими свойства.
Изследователите доказват по безспорен факт, че масажните процедури спомагат за по-бързото оздравяване и възстановяване от доста болести и влияе благоприятно на цялото тяло.
много добър партньор е и на мисловната дейност и на жизнено важното спокойствие.
Масажът удвоява и утроява потока на лимфата и по този начин подобрява нейното движение, ускорява имунитета намаля нивото на тревожност. Масажът има повече полезни фактори върху цялото тяло отколкото която и да била друга процедура.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.