Жена

Блог

Хороскоп за седмицата 13.04-19.04.2015г.

Започва седмица, през която приключва лунен месец, тоест Луната е в последна четвърт, а традиционно през това време не достигат сили, също- основни въпроси придобиват окончателна визия или дори се прекратяват, стартирали като тенденция около 20 март.

В такъв период е полезно да се правят повече анализи и да се избягват грешки, отколкото активно да се провокират нови начинания...
В позитивен вариант излизаме от негативното влияние на Нептун и Уран, така че можем да очакваме укрепване на имунитета /след Новолунието на 16 април/, също и по-голяма устойчивост/придвидимост в намерения, поведение и т.н.
Лайтмотив сега ще бъдат чисто финансови приоритети- поради повишени и/или принудителни плащания, поради спорни теми в тази сфера. Тенденцията ще се усили от сряда, когато Меркурий ще навлезе в Телец и съжденията ще се „приземят" от ескалиращи неуредици в сектор „пари, имущество", ще са насочени към търсене, съответно намиране на реални ползи от работа, но също и хора от близкото ни обкръжение.
Венера в Близнаци пък показва, че ще сме доста „отворени" към диспути от такова естество, ще сме склонни да се връщаме отново и отново към миналото, за да се разплащаме реално със стари дългове /материални, но и морални/, да филтрираме чувствата си от разумни доводи, нещо от рода: „какво давам, а какво получавам?"
Мъжете губят средства, за да удовлетворят собствени желания или на любими личности /деца, партньори, любовници/, търсят допълнителни ресурси и са доста находчиви в това отношение, а дамите са по-податливи на недоволство, особено в сряда и четвъртък, когато могат те да са в значима степен „главните заподозрени" за вид недоразумения.
През почивните дни /под влияние на Новолунието/ може да изпитаме нервно напрежение... Подходящо е да се обградите с позитивно настроени личности, да избягвате неконструктивни разговори.
Започва нов лунен месец и както става ясно- той ще засегне чисто материални въпроси. Тенденцията ще се усети в личен и обществен план, ще засегне наши средства, но и „чужди"-банки, институции, които отговарят за финансовата ни стабилност, така че всеки ще попадне в нова ситуация /в по-голяма или малка степен/, според външни влияния, но и собствената си амбиция, желания и предприемчивост. Мислете, анализирайте, набележете силните и слабите звена, водещата задача би трябвало да е тази до Новолунието.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.