Жена на 61 години
17.07.1962
За мен: Преди няколко месеца реших да направя нещо ново за себе си. Исках да е нещо, което ще ми носи усещане за красота, цвят, положителна енергия, добро настроение, общуване с нови хора, защо не и възможности за пътувания… Повече за това на: http://marianamo.6x21.com Това е само част от мен. Останалото е за истински приятели.

Блог

СПА ЦЕНТЪР У ДОМА – КАК ДА СЕ ПРЕОБРАЗИМ!

Когато кажем СПА, обикновено се сещаме за центрове и скъпи процедури. Сега СПА у дома е новия хит на сезона. Не само, че е значително по-евтино от ходенето в специални СПА центрове, но и е чудесен начин да прекарате деня си като се поглезите и възобновите силите и енергията си. Ето нашите най-добри съвети как да си направите СПА у дома!

Започнете като освободите място за релакс, подсигурите чисти кърпи, запалите няколко свещи (за предпочитане е ароматизирани, за да създадете по-специална атмосфера) и си пуснете успокояваща музика, която да ви помогне да се отпуснете и да се отърсите от натрупания стрес.

ВЗЕМЕТЕ СИ ВАНА
Ваната заема важна част от домашния СПА ритуал. Добавете няколко капки масло към водата и си сложете маска, докато си лежите във ваната. Останете там поне за 30 минути. Докато релаксирате, се концентрирайте върху дишането си - регулирайте и вдишвайте и издишвайте бавно.

ДУШ
След ваната, един душ ще ви дойде освежаващо. Използвайте гел за душ и след това ексфолирайте тялото и лицето си, за да възобновите кожата си. След ексфолирането, ще усетите кожата си по-гладка, мека и със свеж вид. Освен това продуктите, които ще използвате след това за хидратиране, ще проникнат по-лесно.

ЛИЦЕ
Масло или серум - това са продуктите, с които наистина ще озарите лицето си и ще му придадете сияен вид. Нанасяйте с кръгови движения и завършете с дневен или нощен крем, в зависимост от това в кой период на денонощието правите този ритуал.

ХИДРАТИРАЙТЕ ТЯЛОТО СИ
Нанасяйте хидратиращ продукт върху цялото си тяло непосредствено след душ, докато кожата ви е все още леко влажна. Това ще заключи влагата в кожата. За най-добър ефект, леко попийте кожата си с хавлия, вместо да я търкате, преди да нанесете ходратираш лосион или крем. Не забравяйте да се погрижите и за кожата на ръцете си!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА КОСАТА СИ
Докато сте под душа, измийте косата си с подходящ шампоан и балсам. След това нанесете маска за коса. Опитайте се да покриете косата си с кърпа или шапка за коса и я затоплете с помощта на сешоар, за да увеличите ефекта от терапията. Топлината ще помогне на маската да проникне в космените фоликули. Повторете, ако косата ви е много суха или изтощена.

ПРАВИЛНО И НЕПРАВИЛНО
Правилно: СПА след натоварен ден.
Неправилно: Да се оставяте да ви безпокоят. Изключете телефона си.

http://bit.ly/1V8lR1Y
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.