Жена на 32 години
25.01.1992
София
Във връзка
За мен: Когато подкопават мечтите ти, вярват в провала ти, казват, че няма да успееш, че не можеш... Не забравяй- те разказват своята история. Не твоята! skype: cveteto_beli :)

Блог

Из дневника на пуделката Хера:

Не се живее в тази къща. Тъкмо разбера, че всичко съм разбрала и пак излиза, че нищо не съм разбрала. И естествено, аз съм виновна.
Обаче айде сега някой да ми каже:
1. Ако „хайде“ означава да тръгвам и
2. „спри“ означава да спра на едно място
То какво трябва да значи: „ Хера, хайде, спри се, бе!“? Аз какво да правя – да хайдя или да спра? М? М? Никой не знае, нали? И стопанката не знае, ама се прави на умна.
И това не е единственото. Всеки знае думата „навън“. Като каже „навън“ аз се нареждам на вратата и лая да побърза. Като каже „спиш“ и отивам в леглото си. Ооообаче като каже „Хера, ще спиш навън“ как да си взема леглото на разходката? Как?
А най-страшното – като ми каже „Всичко ли изяде? Бравоо“ ме почесват зад ушите. А като каже „Браво бе, всичко ли си изяла?“ – стоя наказана в ъгъла. И после нямало било двоен стандарт. Хем "браво", хем - наказана.
Не мога да ги разбере тия хора. Честно. Едвам ги изтрайвам, ама нали съм им водача на глутницата… не мога да ги напусна.
Дълг, какво да правиш.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.