Жена на 61 години
10.05.1963
Русе
Омъжена
За мен: Обичам да чета, да комуникирам, да гледам филми. My home is my castle :)

Блог

Петдесет нюанса сиво

Не знам какво е вашето мнение за този филм, но моето е доста противоречиво. Като цяло не виждам никакви ценности в този филм. Той е изпълнен с насилие, жестокост, арогантност и примиренчески дух. Дава толкова негативни послания на младите. Не описва според мен никаква любовна история.
Ако имаше любов, нямаше да има насилие, защото любовта не познава насилие. Щом има такива негативни прояви може да става въпрос за някакво незряло физическо привличане, при което има по-скоро животински привкус. Не крия разочарованието си от този филм.
Пиарът около него беше много голям, но филмът не струва. Жалко, че младите невръстни хора заживяват с такива филми. Така ние ги лишаваме от романтика. Те израстват с идеята, че е нормална връзката между героите във филма. Трагично е, че филми с такива сюжети се приемат за модерни. Ако е една обикновена любовна история, при която има романтика и чувствата и на двамата души са взаимни и съществува уважение между тях, едва ли някой ще говори за такъв филм.
"Петдесет нюанса сиво" промотира арогантното и безмилостно поведение на главния герой. Дано броят на хората, които приемат позитивно поведението на Крисчън Грей е колкото се може по-малък.
Сега на мода е насилието и жестокостта. Но докъде ли ще стигне човечеството с тази мода?!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.