Жена на 61 години
10.05.1963
Русе
Омъжена
За мен: Обичам да чета, да комуникирам, да гледам филми. My home is my castle :)

Блог

Благодаря

Благодаря! Тази дума звучи толкова искрено, толкова тържествено. С нея се печели уважение, изразява се благодарност, печели се доверие и приятелство. Това е само една-едничка дума, а е съвкупност от толкова много положителна енергия. Когато човек е изпълнен с благодарност, сърцето му пее, очите му блестят от щастие, косата му се вее свободно от вятъра, мечтите са още по-топли и слънчеви. Колко малко му трябва на човек, за да се почувства щастлив. Тази дума изпълва човек с благоденствие.
Аз благодаря за хубавото ми и добро семейство, за милите и добри хора, които ме заобикалят. Благодаря за сбъднатите мечти, за хубавите моменти, за всичко красиво. Благодаря и за топлото слънце, което сгрява моя ден. Благодаря за милите жестове, за сбъднатите надежди.
Ако всеки ден човек се събужда с усмивка, пропита от щастие и благодарност за хубавите случки, той ще изглежда по-млад, ще прави повече добрини, ще помага, ще съдейства, ще бъде човек с главно Ч. Важно е да се усмихваме повече и да казваме по-често благодаря на хората около нас. Колко пъти проблемите и неразбирането се решават само с добро и с една едничка дума. Всеки проблем е ситуация, която впоследствие ни прави по-силни. Да, не е хубаво да се случват неприятни работи, но светът не е розов. Важно е да сме благодарни, че сме свидетели на прекрасния изгрев, на пленителния залез, на топлия, слънчев ден и на прохладната, изпълнена със златошити звезди нощ.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.