Жена на 61 години
10.05.1963
Русе
Омъжена
За мен: Обичам да чета, да комуникирам, да гледам филми. My home is my castle :)

Блог

За държавната лотария

Топъл слънчев ден е. Аз излизам, чакам автобуса и гледам как пак безброй хора са се наредили на опашка да чакат за лотарийни билети. Те купуват билети, търкат с надеждата да спечелят нещо, но уви - дават и последните си пари, с които би трябвало да си купят хляб и надеждата им изчезва.
А същевременно по медиите само правят реклама на хората, които са спечелили от лотарията и бедния човек се заблуждава и похарчва спестяванията си, не осъзнавайки че спечелилите са единици, а даващите спестяванията са милиони.
Да, има спечелили, но те са огромно изключение. Животът е устроен така, че хазарта не помага. Дори и човек един път да спечели, истината е че бързо дошлите пари също така бързо си и отиват и хазарта не е решение на проблемите ни. Работа трябва, братя, работа и нищо повече. Нивата иска мотика, а не молитва. С труд се постига всичко. Късметът е моментно явление и не можем да разчитаме на него и да рискуваме последните си стотинки. Мотика трябва братя, а не молитва. Труд трябва, а не държавна лотария...
Трябва да запретнем ръкавите си и да дадем най-доброто от себе си. Лотарията е направена така, че хората да губят и да печелят единици.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.