Жена на 61 години
10.05.1963
Русе
Омъжена
За мен: Обичам да чета, да комуникирам, да гледам филми. My home is my castle :)

Блог

Часовници

Часовникът според мен е уникално нещо, защото отмерва времето. Аз лично не мога да живея без часовник. Вкъщи има много будилници. Аз също така обожавам ръчните часовници. В днешно време има толкова много красиви и разнообразни модели ръчни часовници. Те едновременно ти показват времето и са декорирани с красиви камъни, имат красиви каишки. Часовниците изпълняват ролята и на гривна, която ти показва времето.
Аз много харесвам ръчни часовници с интересни форми. Купувала съм си ръчен часовник под формата на цвете, който наистина е много впечатлителен. Наскоро моя приятелка си купи часовник, който има като декор Айфеловата кула. Моделите часовници стават все по-интересни и актуални. Има часовници с по-дълги каишки, които наподобяват кожени гривни. Има часовници, които са изцяло метални.
Важно е, обаче, ако човек мисли да си купува метален ръчен часовник, първо да обмисли добре това свое действие. Има хора, които особено през лятото, когато ръката по-често се поти, получават обриви в резултат на не добрия материал, от който са направени. Важно е човек да си купи по-скъп часовник, но да знае, че е наистина направен от качествени материали, защото часовникът е ценно нещо. Той е едновременно бижу и средство да сме навреме навсякъде. Часовник не се купува всеки ден. За това според мен човек може да си позволи по-скъп модел. Аз лично симпатизирам на часовниците Casio, защото те са наистина стилни. Вярно е, че цената им е по-висока, но пък качеството наистина си е много добро. С часовник Casio човек може да е винаги стилен.
Има и много скъпи часовници, които имат златно или сребърно покритие. Те са символ на финансов престиж. Разбира се, само отделни хора могат да си ги позволят. Но определено часовникът е нещо специално в човешкия живот.
Интересно е, че съществува едно суеверие, според което, не е добра идея да се подарява часовник. Ако човек поради часовник на своята половинка, се казва, че той ще отброява времето им до раздялата. Ако се подари часовник на приятелка, според суеверието, приятелството скоро ще приключи. Затова хората са измислили да си откупват часовника т.е. ако някой ти подари часовник, ти трябва да му дадеш някаква монета. Така няма човек да бъде застигнат от лош късмет и приятелството ще просъществува. Но ние няма защо да се поддаваме на суеверия. Часовниците са хубаво нещо и за подарък са страхотна идея.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.