Мъж

Блог

Блог за най-разнообразни идеи!

С тази тема поставям началото на блог в който ще споделям най-разнообразни мои идеи. Идеите ще бъдат на съвсем всякаква тематика, като същевременно ще има и множество връзки между отделните идеи.

Въпреки споменатото разнообразие всичко представяно ще бъде в областта на моите лични интереси и като такова ще бъде разпределено в няколко области. Като например:
- Технически (предимно механични) изобретения;
- Начини на организиране на различен вид дейност (включително рекламна такава).
- Идеи за технологии в цифровата електроника, както софтуерни и хардуерни системи;
- И някои други (може включително математика).

Трябва изрично да отбележа, че в блога няма да представям всичко което измислям. Основната причина за това е, че считам че това което помествам трябва да се чете САМО от хора, които се интересуват от съответната област.
В горния ред на мисли трябва да отбележа, че съм отворен към индивидуални дискусии с читателите на блога. Именно в тях мога да разкривам както допълнителни подробности за конкретната идея, така и други идеи, които няма да бъдат поместени в блога тук.

Между другото идеите които представям тук много често ще бъдат съпроводени и реализацията на конкретен сайт за съответната идея. Много по-често идеите ще бъдат представяни под документна текстова формат (като книжка със страници, илюстрации, глави и параграфи различни шрифтове и други форматиращи техники).
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.