Мъж

Блог

Популяризиране чрез bux сайт

Ако имате да покажете нещо страхотно, то много е вероятно публикувайки го някъде, както се казва от уста на уста да стане известно. Но ако тепърва ще реализирате нещо страхотно и имате нужда от подкрепа (да се разбира като участие в процеса на разработката, а не като "доза" ръкопляскания), тогава нещата никак не изглеждат добре.
Наистина, има множество форуми в интернет, където хората споделят огромно количество идеи. Но голяма част от тях не намират никаква реализация. Много често авторът на идеята се захваща да я направи, но ентусиазмът му също така още по-често бързо се изпарява. И основната причина е в това, че за да направиш нещо или ти трябва огромно време (години, които ти не можеш да рискуваш в случай, че идеята ти не се окаже накрая добра) или имаш нужда от съразработчици, които са съответни много по-добри специалисти от тебе в определени области.
Тази публикация, обаче, няма за задача да покаже колко е черна ситуацията по отношение на предприемачеството. Тук ще представим една идея, която може да има някакъв ефект (стига да бъде реализирана, естествено). Замисълът е, че за да намериш нужните хора, то трябва идеята ти да стане популярна. И това може да стане с bux сайт например.
На практика споменатия вид сайтове представляват места, където потребителите кликайки на реклами получават определени малки суми. Има и рекламодатели, които заплащат тези суми, а сайтът посредник си взима комисионна.
Използването на подобна платена услуга като рекламодател не е особено печеливша, защото потребителите много рядко се заглеждат в съдържанието на сайтовете.

Печелившата идея е: Специално за пласирането на твоята идея да създадеш и стартираш свой bux сайт, в който твоята идея да е рекламирана на постоянно място в сайта. Подобен bux сайт няма нужда да взима комисионни, което ще е по-добре и за посетители и за рекламодатели (целта е да откриеш хора за идеята си). Намирането на рекламодатели може да стане по следния начин: взимаш друг bux сайт и правиш списък на рекламираните сайтове. След това почваш да ги агитираш един по един. Разбира се създаването на сайт не е тривиална задача, но за някои хора това не е съществен проблем.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.