Мъж

Блог

Група индекс - защо не?

Наличието на групи е хубаво нещо, но има един проблем - голяма част от групите са неоткриваеми. Наистина pal.bg не е директория, а социална мрежа, така че е нормално да се набляга на комуникацията между хората. Но все пак има смисъл и да имаме възможност да намерит точно групата, която търсим.

За момента дори няма никаква функционалност да разгледаш заглавията на всички групи! Имаме само опиите: "Популярни групи" (тези които имат най-много хора, но не винаги са точно което търсиш и не винаги са най-доброто), "Приятелски групи" (тук изглежда списъкът е пълен, но ако нямаш много приятели, пак може да пропуснеш нещо) и "Нови групи" (тук са само новите групи - много често те просто още не са си изградили смислено съдържание, за да бъдат интереси). Дори и функционалност за обхождане на заглавията на всички групи да се появи, то пак това едва ли много полезно, защото обхождането и четенето на множество заглавия не е най-лесното, изисква много време, а и не е достатъчно информативно.

Идеята ми е създаването на една нова група, която да се занимава единствено с представянето на всички останали групи. Направих за целта група Z:
http://pal.bg/groups/z
В тази група всеки регистриран ще може да представи списък от групи, подредени в категирии. Тук списъкът не е задължително да е само на групите, в които потребителят е регистриран. Освен това заедно с заглавието на всяка група, то може да се слага и някаква допълнителна информация!

Лично аз съвсем скоро може да поместя някакъв списък като начало. А има и вероятност да изчакам в групата да се регистрират малко повече хора и тогава да поместя списък.

Между другото няма официален/доминантен списък! Всеки член може да помества свой такъв, като периодично ще може да помества и допълнени негови варианти. В групата освен списъци ще се допускат и поствания, които да рекламират отделни групи. Примерно създавате група и представяте какво ще бъде, за да могат читателите на групата да отразят вашата група в списъците си.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.