Мъж

Блог

По точка на всеки 3 дена

Имаме моменти в които човек е толкова зает, че няма време да посещава pal.bg. След време може дори да забрави за този сайт. Но какво ще стане, ако в даден момент pal.bg подготви наистина интересна услуга? Потребителят просто няма да я види и толкова.
Решение на горния проблем е, като се дават точки и единствено за това, че конкретен ден си посетил сайта pal.bg. Примерно да се дава по една точка на всеки 3 дена. От друга страна статистиката за броя дни, които си бил в pal.bg да е видима някъде по страницата. Освен това и да се споменава изрично, че за всеки 3 дена получавате по точка.
Между другото вероятно и аз в близко бъдеще ще посещавам pal.bg за кратко, или дори няма да го посещавам. Няма пълна гаранция, но е много вероятно. В момента ми е доста скучно тук, защото няма почти никаква активност... Ако имаше подобна на описаната функционалност - тогава щях поне да влизам със сигурност всеки ден.
А може би една от причините да намалее интереса ми към pal.bg, е и че всички идеи които ги давам някак потъват в нищото. Никой не ги коментира, а е нормално поне някой от екипа (на pal.bg) да го направи.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.