Мъж

Блог

Заработвай директно от твоите блог статии!!!

Определено писането на блог статии в pal.bg се оказва не особено доходоносен бизнес. На практика уж се дават някакви точки, но събирането на достатъчно количество точки, за да могат да се изтеглят като пари се оказва мисията невъзможна.

Затова в тази статия ще предложа едно решение. Всъщност това което ще предстява е само началото на въпросното решение, а цялата идеята ще бъде представена чрез поредица от статии.

Накратко идеята е, да се напише статия, но последната да не се публикува в pal.bg. Вместо това тя трябва да се публикува на друго място в интернет. След това тук в pal.bg (а може и на други места) ще бъде представена самата статия. Но няма да се дава директен линк към нея, а ще се дава такъв, който пренасочва към вашата статия. Този линк ще е комбиниран с реклама в началото, преди да преминете към самата статия.

И да започваме. Да първата статия, свързана с описанието на въпросната система можете да достигнете посещавайки:
http://catcut.net/Ycb
Не се учудвайте, че има реклама в началото. Именно тази реклама прави линка платен и чрез него вашата статия ще може да носи приходи.

Когато публикувате статия, то тук в pal.bg трябва не само да дадете линка с едно описателно изречение. Трябва да заинтересувате читетелите, че това което сте написали е интересно за тях. Иначе те няма да отидат да четат статията ви!

Друга МНОГО ВАЖНА забележка, е че това е и вид пасивен доход. След публикуването на статията не се налага да правите нищо (освен да прибирате спечеленото). Така ако имате двойно повече статии, то и приходите ще се удвоят, като ще ги получавате непрекъснато.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.