Мъж

Блог

Темите, свързани със социална мрежа

Започнах преработка на темите, които вече представих в блога и са на тематика свързана с идеи за развитие на социални мрежи. Определено всички теми ще бъдат изцяло пренаписани. И вече тези теми няма да са част от блог статия.

Новото място на преработените статии най-вероятно на първо време ще бъде free.bg. По-нататък ще видим къде ще се мести (ако изобщо се премести някъде).

Защо не продължавам в pal.bg? Отговорът е, защото вече не виждам смисъл в това. Отпаданията на социалната мрежа и то за дълги периоди от време доведоха до това, че всички реални потребители зарязаха сайта, като останаха (с много малки изключения) само темите от модераторите на pal.bg, които определено почнаха да се повтарят (уж около 50-на уж различни човека все еднакви картинки с текст ми пращат, при това с "дълбоко"-"морален" контекст).

Дали ще правя нова социална мража? Отговор няма, защото за да правиш нещо, то първата стъпка е да намериш потребители, които ще използват съответното нещо.

Ще завърша тази статия с няколко бележки. В момента обмислям създаването на чисто комерсиални сайтове. Чрез тях ще могат да бъдат събрани средства, чрез които например да бъде проектирана и реализирана електроника. Крайната цел на проектите ми е да навляза в сферата на обучението по различни науки.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.