Жена на 50 години
29.09.1973
Бургас
Омъжена

Блог

Любовта и храната

Любовта и храната са дълбоко зависими, свързани. Така се случва, че всеки път, когато някой те обича, ти не ядеш много. Ако една жена е обичана тя остава слаба, тънка и красива. Ако тя не е обичана започва да се превръща в дебела, грозна, продължава да наддава, започва да яде твърде много. Или, обратното също: ако една жена не иска да бъде обичана, тя започва да яде твърде много. Това се превръща в защита - тогава никой не ще бъде привлечен към нея.
Наблюдавали ли сте това? Ако на едно дете се дава любов, то не се притеснява много за храна.
И това продължава да се случва през целия ви живот. Всеки път, когато почувствате, че ви липсва любов, вие продължавате да тъпчете тялото си с храна - тя се превръща в заместител. Всеки път, когато хората се чувстват празни и те не разполагат с тази тръпка, която любовта носи, жарта, която любовта носи, енергията, която любовта излъчва, те започват да тъпчат тялото си с храна. Те са попаднали обратно в детството си, те са в регресивно състояние.
На децата, на които се дава достатъчно любов, никога не се пристрастяват към много храна. Техният дух е толкова изпълнен: висшите нива са достигнати, тогава кой се притеснява от по-ниските?
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.