Жена
Чужбина
Омъжена
За мен: Живота е хубав и лек,когато обичаш и си обичан човек.Ако не рискуваш,няма как да разбереш нали ще успееш. :-) Има Три прости правила в Живота: 1. Ако не преследвате това, което искате, никога няма да го имате; 2. Ако не попитате, отговорът винаги ще бъде Не; 3. Ако не направите стъпка напред, винаги ще си останете на същото място.

Блог

На къде вървим

От година на година нещата не вървят към добро. Всеки ден по медиите ни заливат с информация за злоупотреби с хранителните продукти,едно че са много скъпи и друго към каквото и да посегнеш вече всичко е видоизменено,всичко е химия,ГМО.Колкото повече напредва науката,толкова по-зле става. Лошото е че вече няма нищо естествено,чисто и качествено.
Говореше се,че ще дойде време да се храним с хапчета,а не с храната както до сега,е май това време бавно но сигурно настъпва.Единствените чисти продукти вече са хранителните добавки,които помагат на организма ни да се изчисти от токсините натрупани при неправилно хранене,защото зеленчуците и плодовете са пълни с нитрати. Пръскани и торени за повишаване на добива за сметка на хранителните стойности,подобряване на качеството(лъскави едри еднакви)привлекателни и издържливи за сметка на вкуса им. Вече не можем да се насладим на ароматни и вкусни плодове и зеленчуци.
Копираме всичко от запада и разбира се всичко лошо. Имахме плодородни земи и ги оставихме да пустеят,застроихме го,отровихме ги. От най-добрата селскостопанска и туристическа държава се превърнахме... и ние не знаем в какво чуждопоклонници.Занемарихме всичко за да се продаде на безценица,да се облагодетелстват отделни личности.
На къде вървим.... бавно,но сигурно към гибел?!
Унищожихме образователната система,здравеопазването,от най-умните и най-добрите сега се славим като мързеливи и необразовани.Учителите вече нямат авторитет пред учениците си.
На къде вървим?...
Демокрацията и свободата обърнахме на слободия. Омаскарихме всичко свято,родно, мило,потъпкахме делата на предците ни. Обезверени не вярваме на нищо вече, прокудихме се по чужбина,децата ни не виждат бъдеще в своята родина.
На къде вървим... към пропастта ли?
Но вярвам аз,че всичко туй няма да е вечно, нещата се редуват. Винаги е имало възходи и падения,след всяка буря слънце ще изгрее и птиците отново ще запеят,не ще се затрие тъй лесно едно цяло поколение.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.