Жена
Чужбина
Омъжена
За мен: Живота е хубав и лек,когато обичаш и си обичан човек.Ако не рискуваш,няма как да разбереш нали ще успееш. :-) Има Три прости правила в Живота: 1. Ако не преследвате това, което искате, никога няма да го имате; 2. Ако не попитате, отговорът винаги ще бъде Не; 3. Ако не направите стъпка напред, винаги ще си останете на същото място.

Блог

Какво му трябва на човека

Какво толкова му трябва на човека...четири стени,ключ за осветление,стол,маса и легло ?!?! Нима ще бъдем толкова ограничени ? Не, определено няма да ми стига,душата ми копнее за любов. В приятелското рамо, опора да потърся в трудния живот. Прегръдка топла,ласка нежна да попие бликналите ми сълзи, добрата дума спокойствие да ми дари.
Какво толкова му трябва на човека... да е добър,да среща добротата,да има покрив над главата,другар в живота,уютна къща и семейство, което да го чака и прегръща . Какво ли още може да му е нужно на човека...?!?! Една родина, която като майчица да го закриля и грижи се за нашите деца, да имат те спокойно детство... та ние да не ходим по чужбина. Всичко друго за миг ще си отиде: имане, власт, пари. Всичко друго преходно е... та нали голи сме на този свят дошли, какво ще можем и да вземем? Пак голи от тук ще си отидем, с празни ръце , но другото е важно, какво зад назе ще стои. Нали един ден след нас ще съжаляват, че рано сме си отишли или напротив ще тънем в забрава ? Да изборът е наш,да си помислим какво толкова му трябва на човека... имот, власт, пари или нещо по-важно, по-смислено пропуска, което да го извиси.
Какво му трябва на човека...
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.