Жена на 37 години
01.11.1986
Стара Загора
Омъжена
За мен: https://bg.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=437761

Блог

SUBLIME NATURE КОЛЕКЦИЯ АРОМАТИ, УЛОВИЛИ СЪВЪРШЕНСТВОТО НА ПРИРОДАТА

ЗА СЕРИЯТА SUBLIME NATURE
Sublime Nature е колекция парфюми, вдъхновена от нашата любов към природата и легендарните съставки на изисканата парфюмерия, усъвършенствани и оптимизирани от майстор парфюмериста Nathalie Lorson за Орифлейм. Чрез технологията Sublime CO2, Натали възражда красотата на тези традиционни съставки, привнасяйки допълнително сетивно богатство и дълбочина на ароматите, които пресъздават вълшебните мигове в природата.
КОЕ ПРАВИ СЕРИЯТА SUBLIME NATURE УНИКАЛНА?
АРТИСТИЗМЪТ НА МАЙСТОР ПАРФЮМЕРИСТА NATHALIE LORSON
Nathalie Lorson е изтъкнат майстор парфюмерист, работила за първокласни марки като Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana и Roberto Cavalli. През декември 2016 Nathalie е удостоена с титлата Майстор парфюмерист — най-високото признание в парфюмерийната индустрия, с което са отличени само 12 парфюмеристи в света. Именно благодарение на нейния талант, успяваме да пресъздадем съвършенството на природата.
ЕКСКЛУЗИВНО КАЧЕСТВО
С колекцията Sublime Nature Орифлейм стига до ново измерение в парфюмерията, присъща на което е експлозивността, постигната от майстор парфюмериста Nathalie Lorson. Ароматите са вдъхновени и композирани върху основата на легендарните натурални съставки в парфюмерията.
IИНОВАТИВНА УСТОЙЧИВА ТЕХНОЛОГИЯ
Nathalie улавя тези внимателно подбрани съставки в най-сублимния им момент, когато природата е най-щедра, посредством технологията Sublime CO2. При този устойчив метод на екстракция се използва CO2, за да се извлече чистият и богат екстракт, който е най-близо до естествения аромат на растението, без употребата на химични разтворители. Прибавянето на няколко допълнителни молекули доразвива аромата още повече, разкривайки неуловимо допреди ухание. В резултат имаме удивително красив аромат, който пресъздава най-вълшебните мигове в природата, специално за вас.
СУБЛИМНИЯТ МОМЕНТ НА АРОМАТА
SUBLIME NATURE TUBEROSE
Великолепната тубероза цъфти през нощта. В ранни зори, покрити с бляскави капки утринна роса, свежите венчелистчета на туберозата отделят най-интензивен аромат. Този омагьосващ момент е пресъздаден благодарение на уханието на най-качествените цветове на туберозата, добити по етичен начин.

СЪВЕТИ ЗА УСПЕШНИ ПРОДАЖБИ
ТЪРСЕНЕТО
Представете си, че сте близо до природата в онзи изключителен момент, когато тя е най-щедра. Можете да усетите със сетивата си бистрата и свежа красота на ароматите. Докато колелото на съвременния живот бързо се върти, ние имаме нужда от по-дълбоки и по-смислени изживявания, които ни зареждат физически и емоционално. Търсим начин да се слеем с природата, дори и в ежедневието рядко да ни се отдава възможността да се срещнем с красотата ѝ.

НАШЕТО ОТКРИТИЕ
Колекцията Sublime Nature пресъздава най-вълшебните мигове в природата, уловени в най-наситените и най-изтънчените натурални съставки, използвани в парфюмерията. С помощта на технологията Sublime C02, Nathalie Lorson, един от 12-те майстори парфюмеристи в света, превъплъщава в тези аромати чистия им първообраз, най-близо до естественото ухание на растението в природата.

РЕЗУЛТАТЪТ
Първокласен аромат, създадени с естествени екстракти от най-сублимните мигове в природата, когато тя щедро ни дарява с великолепни ухания.

Sublime Nature Tuberose притежава съвършената женственост, чувственост и свежест на цвета на туберозата на зазоряване, когато ароматът на цветчетата ѝ е най-изящен и наситен.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.