Мъж на 65 години
02.01.1957
София
Разведен
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Американският военен анализатор Скот Ритър:
✔️ Русия не се договаря предварително. Не и по време на войната. Преговорите ще бъдат в самия край и ако сте във война срещу Русия, преговорите обикновено изглеждат като безусловна капитулация. Но ако сте на страната на Русия, тогава преговорите за вас означават, как можете да превърнете победата в устойчив мир.
✔️ Русия не се интересува много от Румъния или Молдова, ако решат да изпратят войски в Одеса и Приднестровието. Русия ще унищожи толкова румънски или молдовски войници, колкото са й необходими, ако се осмелят да направят подобни авантюри. И Румъния, и Молдова знаят за това, знаят, че армиите им са незначителни.
✔️ Вярвам, че Русия ще превземе Одеса. Това е градът, в който през май 2014 г. нацистите вкараха 150 руснаци в Дома на профсъюзите, запалиха го и убиха около 50. Русия не забравя! И тя не прощава! Одеса е символ, а руснаците уважават символите. Ако не разбирате това, вие просто не познавате Русия.
✔️ Друга причина е, че украинците използваха брега на Одеса, за да атакуват руския флагман. И те получиха помощ от американското разузнаване с целеуказанието. Ето защо САЩ се паникьосаха. Сега украинците твърдят, че са получили ракети Harpoon и могат да удрят кораби на голямо разстояние. В този случай Русия ще загуби стратегическата дълбочина на Черно море, а това е неприемливо за нея. Следователно тази война няма да приключи, докато руският флаг не се развее над Одеса.... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.