Жена

Блог

Енергия на билките-енергия и здраве за жената!

Дамски превръзки ,които предотвратяват гинекологични проблеми и се грижат за здравето на жените, за съжаление много жени все още не вярват и не възприемат че много лесно ежемесечно могат да се погрижат и да осигурят своето женско здраве и комфорт.
Колко отдавна съм имала нужда от такива превръзки и не само аз а и мои приятелки роднини и дори моята майка.
. За съжаление тогава не е имало компания ТианДе и тези превръзки на пазара.Броят на гинекологичните заболявания нараства като все по млади жени страдат от някакъв здравословен проблем който води и до безплодие. Затова аз ви призовавам да обмислите тази възможност, която ви предлага компания ТианДе ,чрез тези фито-компреси да се погрижите за вашето здраве.
Първата серия превръзки за която ще ви разкажа е Енергия на билките и нямам търпение да ви спомена че рецептите на билковите смеси които се съдържат в тях са силно пазени в тайна за да не възникнат имитации и да не бъде злоупотребявано с тях т е това са оригинални старинни рецепти пазени от древността и носили много здраве на жените от далечен Китай.
Превръзките от серията са три вида за критични нощи ,за критични дни и ежедневни.Те съдържат комплекс от 49 екстракти и етерични масла, направени са от 100% естествени материи силно хигроскопични с много високо качество, предотвратяват възпаления, ,предпазват от развитие на кисти,миоми, дори решават проблеми с безплодие.Когато има сериозни гинекологични проблеми комбинирани с други продукти за женско здраве на корпорация ТианДе те наистина решават здравословни проблеми .
Серията се състои от ежедневни дамски превръзки Енергия на билките
20 бр в пакета цена 18.00лв,подходящи за ежедневна употреба предпазват от гинекологични възпаления и изменения,с аромат на билки и чуство на свежест и чистота през целия ден.
Дамски превръзки за критични дни Енергия на билките съдържат 8 бр превръзки, предназначени за специалните дни на жената цена 18.00лв в пакета има тест с който сами можете да си направите изледване в къщи и да установите имате ли здравословен проблем.
Дамски превръзки за критични нощи Енергия на билките, предназначени за специалните нощи на жената съдържа 8 бр превръзки и тест .цена 20.00 лв.
При покупка на цялата серия вие ще получите отстъпка от 10%.
Можете да бъдете здрави и спокойни, пълни с енергия мили дами направете го аз и дъщеря ми го направихме а вече и мои приятелки!Пожелавам ви го от сърце!

Единична ежедневна дамска превръзка Нежна грижа служи като билков компрес и съдържа 39 натрошени на прах билки плюс алунит има противъзпалително, противоболково и антибактериално действие предотвратява симтомите на цистит дава жизненост и енергия цена 4.10 лв




Единична ежедневна дамска превръзка Енергия на живота,служи като билков компрес ,съдържа 39 натрошени на прах билки и премахва възпалителни процеси ,възпалени яйчници, цистит има болкоуспокояващ ефект.Дава много енергия и тонус
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.