Жена

Блог

Лесно и трайно отслабване без диети!

Когато си надхвърлил 50 и си мислиш че с промените на възрастта не можеш да се пребориш и като добавка на това че цял живот си се борил с излишните килограми намерих продуктът който много бързо и ефективно обори моето становище.
Плодов чай за отслабване на компания ТианДе направи чудо и макар че на кутията изрично е написано като добавка към вашата диета аз категорично обявявам че само с някои хранителни ограничения откъм някои храни и с повишаване на двигателната активност но без тежки упражнения и натоварвания само за около 2 месеца свалих 12 кг.
Това е фантастичен резултат три пъти стъпвах на кантара и не можех да повярвам чувствам се прекрасно. Изпълнена съм с енергия и просто летя ,не се запъхтявам болките в ставите намаляха, и най хубавата част купих си с един номер по надолу нови дрехи.
Чаят съдържа сушени плодове от нони, шипка ,царевична коса ,плод от берберис всичко това първо ми помогна да изхвърля излишните течности което значително намаля обема на тялото ,намали апетита ми до там че забравям че е време за храна например обяд.Чувствам се здрава и силна .
През животът си съм използвала какви ли не средства за отслабване когато бях на 25 това ставаше лесно но с натрупването на годините свалянето на килограми става все по трудно.
Но вече съм спокойна има средство и това е плодовият чай за отслабване на ТианДе.Кутията съдържа 30 филтър пакета цена 45.50 лв. Пие се по едно пакетче на ден като правех по две запарки първата сутринта запарвате с топла вода не гореща за двадесет минути и го изпивате преди храна но ще спомена че забравяте за закуската когато го изпиете.
Същото пакетче запарвах и вечерта него изпивах след храна.
Чудесно подбраните билки в чаят за отслабване са:


Нони е плод с необикновени лечебни свойства,
вече над 2000 години се прилага успешно в Полинезия, Китай, Индия и други страни. Нони пътешествало с жителите на Тихоокеанските острови, Таити, Хаваите, Мала Азия. Билката расте върху вулканични и екологично чисти почви. Както алое вера, папаята и други растителни видове, е доказано, че екстрактът от Нони помага при различни здравни проблеми. За приложение в САЩ плодът Нони се приготвя главно под формата на сок.

Забележително действие Резултатите от изследването показват, че Нони укрепва имунната система, регулира функцията на клетките и процеса на регенерация на увредените клетки. Фактът, че Нони видимо въздейства на клетъчно ниво, може да обясни защо помага при толкова много заболявания. Д-р Ричърд Дикс – лекар клиницист от Ню Джърси, казва: „Нони спасява организма ни, като ни набавя необходимите хранителни вещества.”
Нони има над 100 основни и странични области на приложение,като едно от тях е намаляване теглото при затръстяване,обогатява организма с витамини и минерали,регулира кръвното налягане,кръвната захар ,регулира метаболизма,има болкоуспокояващ ефект,подмладява организмът , прочиства тялото и подсилва имунинетът

Царевична коса (Stigmata Maydis) се наричат дългите нишковидни близалца на женските цветове на царевицата, които се събират след опрашването по време на периода на млечната зрелост. Тази част от царевицата се използва за лечебни цели. Наричана още свила, тя е широко използвано лекарство в народната медицина. Дължината на царевичната коса е между 10 и 20 см, има слаба миризма и сладникав вкус.
Царевичната свила е ефикасно и безвредно средство за отслабване. Чаят помага за справяне с подкожните мазнини, като потиска апетита и създава чувство за ситост. Царевичната коса се прилага и за намаляване нивото на холестерола в кръвта, което, ако е съпроводено и с подходяща диета, бързо и ефективно улеснява борбата с излишните килограми.
Плодовете на диворастящата роза - шипките, имат изключително високо съдържание на витамин С, от който се нуждае човешкият организъм през пролетния сезон. Установено е, че в 100 г вещество по наличието на витамин С шипките превъзхождат в пъти ябълките, касиса и цитрусовите плодове. Плодовете на шипковия храст са добър източник и на каротин (провитамин А), витамин В2 (рибофлавин), витамин РР, витамин К. В тях има богато съдържание на рутин. Заедно с витамин С той оказват мощен антиоксидантен ефект в организма, който регулира стареенето на тъканите. Шипките доставят на организма разнообразие от минерали: магнезий, калций, калий, манган, селе.Плодът на берберис - червени плодове, с продълговата форма, приятна на вкус, те узряват през есента, през септември - октомври.
Освен това берберис е силно разглежда в областта на цвят, както и в готвенето - за даване на сянка кисели ястия, той често използва в медицината .Кората се прибира в пролетни растения и корени са богати на алкалоиди обикновено се събират през есента или пролетта.
берберис плодове - тъмно червено, продълговата форма, да растат в клъстери.Те са годни за консумация, вкусна и също съдържа витамин С, глюкоза, захароза и фруктоза.Зърната берберис попада в края на есента, след първата слана.
След изпиването на 3 кутии чай за отслабване аз свалих общо 20 кг това приключи март месец от тогава до сега не съм качвала килограми не съм и пазила диета.Като цяло чаят до такава степен ме детоксикира че изчезнаха всякакви болки и алергии ,чуствам се млада и енергична ,абсолютно здрава и много щастлива!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.