Жена

Блог

Корпорация за красота и здраве TianDe - Небесно совършенство

TianDe е руска козметична компания, основана през 2007 г., чиято продукция се произвежда в държавни китайски предприятия, използващи в своите технологии рецепти от традиционната китайска и тибетска медицина.
В производството на продуктите на компания tianDe™ се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и от морските дълбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.
Всички продукти отговарят на международния стандарт за качество (ISO 9001-2002). Комплексна система за контрол на качеството в производството, осигурява висок стандарт и ефективност на продуктите с марката на tianDe™
Целта на компанията не е само бизнеса, кариерата, печалбите. Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип.
Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”
Пред вас стои една бизнес възможност, която може да промени съдбата Ви към по-добро
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.