Жена

Блог

MLM

Търговията в днешния свят – това определено не е нещо лесно и никога не е било. Днес наблюдаваме промяна на правилата и развитието на пазара. Светът е препълнен със стоки. Затова на преден план застават МАРКЕТИНГЪТ и ОБСЛУЖВАНЕТО. Когато даден потребител е изправен пред толкова голям избор, когато на пазара има безброй много продукти, които се предлагат, дори от един и същи вид, качеството на услугите става супер важно.

От това можем да направим следното заключение: Необходимо е да предоставяме на клиентите си - качествено консултиране, индивидуално внимание и да продължаваме да им обръщаме достатъчно внимание и в след-продажбения период. Днес, може би повече от всякога, ПАЗАРА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ се базира на ИНДИВИДУАЛНАТА РАБОТА с клиенти, за да се развива по-активно. Това е ПАЗАРА MLM (Мулти Левъл Маркетинг или казано по друг начин - Мрежови Маркетинг).

Идеята се е родила преди 50 години и в общи линии е преобърнала традиционните представи за бизнес - мулти-левъл маркетинг или MLM световната мрежа за търговия е направила над 140 хиляди души, милионери в долари и евро. Годишният оборот на МЛМ бизнеса към днешна дата е повече от 120 милиарда щатски долара. В света на този онлайн бизнес са се включили повече от 22 милиона души. Годишният ръст на оборота на всички МЛМ компании е 25 - 30%! В Америка, един на всеки двама души се занимава с МЛМ и е член на бизнес мрежа. Именно на този съвременен пазар работи нашата компания.

Нашият бизнес се нарича "ръка за ръка".

Как да се държим на пазара, за да се появят клиенти? След като направим изгодна покупка, ние споделяме опита с нашите приятели, колеги, съседи. Ние ги окуражаваме и ги насърчаваме да пробват нашите продукти от каталога, което е един вид реклама и то абсолютно безплатно. В нашия бизнес се прави едно и също нещо, но то безспорно ще ни донесе печалба.

СИЛАТА НА УМНОЖЕНИЕТО

Представете си, че вие лично и всеки ваш бизнес партньор сте привлекли по 1 човек на месец в МЛМ бизнеса.

1-вия месец

имате 2 души

2-ия месец - имате 4

3-ия месец - имате 8

4-ия месец - имате 16

5-ия месец - имате 32

6-ия месец - имате 64

7-ия месец - имате 128

8-ия месец - имате 256

9-ия месец - имате 512

10-ия месец - имате 1024

11-ия месец - имате 2048

12-ия месец - имате 4096

Има няколко основни фактора, поради които НАШИЯТ БИЗНЕС ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТЪРСЕН.

Първо - работим със силата на личната препоръка. В един конкурентен свят, пълен със всякакви стоки, това се оценява много повече.

На второ място, идеята за допълнителен доход винаги е привлекателна за хората. Оикновено хората започват за малко - за да спечелят малко пари, а след това от "втори бизнес", МЛМ се превръща в цел на живота им.

Трето – какво можете да предложите на човек на възраст 35-60 (!) години, за да подобрите качеството му на живот? Отговора е - нищо. Да започнете собствен бизнес е страшно трудно, конкуренцията е огромна. Ще намерите високо платена работа? Спомнете си обичайните обяви за работа и допустимата възраст на кандидатите - "не повече от 35 ...". MLM премахва всички тези бариери, разкрива огромния потенциал на човека, дава му шанс, който може да получи всеки!

И нека да обобщим: Индустрията на Мрежовия Маркетинг и бизнес в Tiande Ви дава:

• достъпност (бизнес инвестицията е минимална),

• стабилни и надеждни приходи,

• свободен работен график,

• високо качество на продуктите,

• професионално обучение, даващо възможност на начинаещите бързо да овладеят основите и на бизнеса и да повторят успеха на лидерите,

• силно позитивно обкръжение,

• възможност за лично развитие и израстване.

Затова, нашият бизнес винаги ще бъде търсен, ще продължи да расте и да се развива. Вие направихте правилния избор! А ние ще ви помогнем успешно да започнете този вълнуващ, забавен и изключително изгоден бизнес - бизнесът на вашите мечти.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.