Жена

Блог

Артропласт

Артропласт за свобода на движение без болка и активен живот !

100% Органичен клетъчен гел - уникална формула, която няма аналог в света. Здравословна диетично - лечебна храна, допълнителен източник на хондроитин сулфат и глюкозамин.

Продукт с многостранно приложение. Спомага за здравословно хранене, прочистването и рационално насищане на организма с комплекс от жизнено важни и полезни съставки за здрави кости и стави. Допринася за благоприятен ефект върху опорно - двигателната система, метаболитните процеси на храносмилателната система, кръвоснабдяването, отделителната, ендокринната, нервната и имунната система. Спомага за укрепването на тялото и общото физическо състояние.

- Рационално насища организма с комплекс жизнено важни съединения, участващи в активизиране на оздравителните процеси и поддържането на опорно - двигателната система.

- Компенсира недостатъка на зъбно и костноформиращите органични комплекси и минерали в случаите на недостатъчно постъпване или нарушено усвояване в организма.

- Оптимизира съчетаването на основните свойства за кости, стави и зъби за твърдост, сила, еластичност, подвижност, стимулира формирането на костна тъкан и укрепва скелета.

- Профилактика на възможни отклонения в структурата и функцията на костно – ставната и зъбночелюстната система, съхраняване на пълноценна работоспособност.

- Профилактика на остеопорозата и костните счупвания.

- Физиологично подредено формиране и заздравяване на костната и зъбната тъкан в активния период на растеж ( детство и юношество ).

- Съхранява здравината на тъканите на костната система при жените в „пренастройките“ на хормоналния баланс в периода след 45 годишна възраст.

- Съхранява подвижността на ставите и необходимия обем на движение при възрастните хора.

- Нормализира процесите в организма и го насища с необходимите хранителни елементи, в съчетание с освобождаване на отпадъчни и токсичните вещества.

- Участва активно във верига обменни процеси, осигуряващи синхронно съвместно функциониране на храносмилателната, кръвоносната, отделителната, ендокринната, нервната и имунната система на организма.

- ДА СЕ СЪХРАНЯВА В ХЛАДИЛНИК !
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.