Жена

Блог

Споделено от приятел

“Какво се е случило с черния ти дроб, че да имаш нужда да го чистиш?”.

Нищо особено – казвам аз.Просто се храня. А дори и да се храниш по най-добрия начин, замърсената храна все пак си дава своето оражение и в организма се натрупват всякакви нежелани вещества, които възпрепятстват доброто ни здраве. Вярвам ще се съгласите, че дори да ходите само по чистите планински върхове, пак се къпете, нали? Както и преди съм ви споделяла – тялото ни се нуждае както от регулярни външни душове, така и от вътрешни такива.

Всеки от нас си носи няколко килограма от тези токсини и неприятни напластявания, не е нужно да сте имали болки, кризи и прочее проблеми с черния дроб и жлъчката. за да пристъпите към това пречистване. Уверявам ви, всеки от нас си ги има тези напластявания, които задръстват организма ни.

Пролетните месеци са най-подходящото време от годината за процедури за пречистване на организма. Винаги се започва от основата на здравето – дебелото черво. Следват черен дроб, жлъчка, лимфна система. Има и йогийски практики за изчистване на носоглътката. Има и варианти за дълбоко клетъчно почистване – които изсмукват токсините от дълбоките клетъчни депа навсякъде в тялото и почистват и наслагванията в дебелото черво.https://os.verteraorganic.com/reg/?ref=237503
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.