Жена

Блог

Пробвайте и вие !

Това е толкова яко, че трябва да се споделии !!!!!
Започнах да ям този гел от водорасли по препоръка на много скъп и доверен приятел. Бях малко скептична, защото - кой не е приемал всякакви водорасли - спирулина, хлорела. Имат добър ефект, ама чак пък нещо уау, не са.

Първите два дена не можех да кажа нищо особено, освен, че вкусът не е от най-приятните - все пак са водорасли. Третият ден беше малко неприятен, защото явно започна детокс ефект и получих леко стомашно неразположение. На другия ден обаче, всичко беше ОК. И дори не усетих кога точно, но енергията която започнах да усещам, беше невероятна.

Един ден, втори ден, трети ден. Все по-отчетливо и по-отчетливо. Неочакван бонус ефект - сексуален апетит, който не се беше случвал от години. Половинката определено е доволен :) Ставам рано в 6 - 6:30 ч., супер отпочинала, нахъсана, до 11ч. свършвам толкова много работа, колкото преди за няколко дена не успявах. Дори тренирах за пръв път от доста време насам и то от 9:30 и беше супер пълноценна тренировка! Преди в 9:30 едва започвах да планирам деня, камо ли да помисля за тренировка.
Имам чувството, че в днешния ден свърших толкова много неща, които преди и за седмица не успявах. Мислех, че нещата които чета за високо продуктивните хора, са нещо като градска легенда. Е, аз днес, лично преживях "легендата". Сетивата ми са по-остри, светът изглежда различно. Чак питах дали няма някаква дрога в тези водорасли, че имат такъв уау ефект :)

Други споделят за свалени килограми, изчезнали ставни болки и пак супер енергия и лечебни резултати в МНОГО СТРАШНИ заболявания, които чак ме е страх още да споделя, макар да са документирани с епикризи.
Ще продължавам да ги ям, защото това дава такова качество на живота, че колкото и да пиша, ще е малко. Благодаря!
Mожете и да се регистрирате към фирмата, която ги произвежда ( руска е, с впечатляваща история, хиляди изследвания и научни факти). Да, МЛМ структура е, и фактът, че това не ме отблъсна дори мен (а аз изпитвам органическа непоносимост към такива), говори много силно. Просто ефектът е толкова категоричен, и достъпността -
успокояваща, че не ме интересува как са си о рганизирали бизнеса. Купуваш си две кутии превилигирован паркньор и просто си гледаш кефа, без ангажименти и досадни изисквания за покупки.

Това категорично е едно от най-големите ми открития, за които ще съм благодарна дълго време.
Който има интерес да се възползва от ползването на продуктите на смислена дистрибуторска цена - пишете, ще обясня как.
Вярвам, че това е толкова качествена и ценна информация, че просто трябва да се споделя.
В последните дни и седмици, съдбата ми изпрати хора на ръба на силите си, със страшни диагнози и все още толкова живот за живеене. Абсолютно сигурна съм, че появата на това нещо, и то след като го тествам лично вече втора седмица, е уместно и свързано."

♻️Направете своя избор да бъдете Здрави !! https://os.verteraorganic.com/reg/?ref=237503
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.