Жена

Блог

Ламинария

Днес, искам да ви представя едно от направленията на компанията, с която партнирам. Любимото ми направление. Преди два дни се върнах от много силно обучение в Москва, където имах честта да се запозная с проф. Корзун. Учен, на който много хора са благодарни за живота и здравето си. Скромен и истински той благодари от сцената, че носим информацията за неговото откритие по цял свят и даваме стойност на целия му труд, стойност на живота му. Проф. Корзун има 14 патента и над 450 научни статии за кафявите морски водорасли. Един от тези патенти е собственост на VERTERA.

VERTERA е едно от направленията в голям международен холдинг със собствена научна лаборатория и голяма производствена база, обединяващи учени и специалисти от цял свят.

VERTERA предлага натурална и специализирана „жива храна“, която изчиства и храни организма на клетъчно ниво, едновременно. Дава ни 28 микро и макроелемента в органическа форма, всичките 20 аминокиселини, 8 от които незаменими, полиненаситени мастни киселини, фукоидан, фибри, алгинова киселина, витамини, всички вещества необходими за нормалното протичане на жизнените процеси през целия ден. Технологията на производство няма аналог в световен мащаб. Тя е патентована и се пази в строга конфиденциалност.

Продуктите са създадени по технологията на биониката. Наука за прилагането на методи и системи открити в дивата природа, съчетани с модерните технологии. Всичко, което се създава, се основава на целостта и единството на човека и природата.

Ето какво казват от VERTERA: „ Ние се борим за живота на хората, намаляване на риска от смърт от сърдечно-съдови заболявания и повишаване на раждаемостта. “
Предвид високата смъртност от инсулти и инфаркти, октомври месец 2018 г. VERTERA стартира проект „CardioLife“ и организира доброволци, които информират хората, канят лекари и провеждат семинари с цел ограмотяване на населението как да прави профилактика на здравето и сърцето си.

Продуктите са:
• Създадени от професор Витали Наумович Корзун, който повече от 40 години се занима с изследване на кафяви водорасли и е един от водещите експерти в световна мащаб в тази област.
• При производството се използват технологии използвани в космическите и военните отрасли.
• Удостоени с множество награди за иновации в областта на лечебното и диетично хранене. Една от тези награди е продукт на годината за 2015 г. в Русия
• Многобройните клинични изследвания показват високата ефективност на Vertera gel като терапевтично-диетичен хранителен продукт при различни проблеми и усвояемост от организма над 93 %
• Продуктите преминават ежегодни проверки за съответствие по международните стандарти.

Основната суровина на всички продукти това е кафявото морско водорасло Ламинария. Изключително ценен източник на елементи, които покриват всички дефицити на нашия организъм.

1с.л. сутрин и 1с.л. вечер ни дават всичко, от което имаме нужда.

Тъй като има много въпроси, какво е това Ламинария и защо да я използвам, очаквайте скоро видео, в което ще дам отговори на тези въпроси.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.