Жена

Блог

ПРОИЗВОДИТЕЛ VERTERA

Компания Vertera е международен холдинг основан през 2005г. в Русия. Тя обединява няколко предприятия. Разполага със собствена лаборатория за изследвания и развитието на диетични хранителни продукти, силна производствена база, която обединява учени и експерти от цял ​​свят, бизнес в DT (Digital Technologies), специализирана в електронната търговия и развитието на софтуерни приложения за подпомагане на партньорите си, мулти - ресурсен център, нови технологии от висок клас, мащабни задачи, като всичко това се съсредоточава върху дългосрочните перспективи. Това са предимствата, които правят сътрудничеството с компанията печелившо, стабилно и обещаващо. Vertera Organic постоянно увеличава присъствието си в различни страни, като до момента има над 800 центъра за обслужване. Повече от 10 г. основната дейност е съсредоточена в доказването и развитието на продуктите и иновациите само на територията на Русия.

Основни инструменти на компания Vertera Organic са естествените продукти и новите технологии.


VERTERA ORGANIC - ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО !

Kомпанията произвежда високо ефективни, естествени и безопасни продукти, за да се запази здравето на хората и повиши продължителността на живот.

Всеки човек е отговорен не само за живота си, но и за бъдещето на страната си и бъдещите поколения.

Продуктите Vertera Organic преди всичко имат социална насоченост.

Компанията се бори за живота на хората, намаляване на риска от смърт от сърдечно - съдови заболявания /инфаркт и инсулт/, както и грижа за бъдещето на нацията и повишаване на раждаемостта.

Към момента компанията е в процес по откриване на нови пазари в държавите членки на ЕС и региона. България като част от ЕС е от първите държави, които имат възможността да са в основата на развитието на огромния европейски пазар.

Компания Vertera Organic работи със собствено производство, лабораторни и изследователски съоръжения.

Производството на продукти за ежедневно правилно и здравословно хранене, козметика на основата на морски водорасли, органична продукция за грижа на тялото. Продуктите Vertera дават възможност на хората да употребяват това, което ще съхрани тяхното здраве за дълги години !

ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА АСОЦИАЦИЯ БИОМЕДИЦИНСКИ ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ


За над 12 години, компанията се фокусира изключително върху производството на продукти от кафяви водорасли, като постоянно усъвършенства своите производствени технологии.
Компанията използва военни космически технологии и патентовани решения.
Tехнологияta на производство е патентована и се пази в строга тайна.
В продължение на много години, компанията е работила с професор В. Н. Корзун, научен ръководител на клиничните изследвания. Продуктът Vertera гел е основен за компанията. Г-н Корзун има над 40 години опит в изучаването на кафяви водорасли и е един от водещите световни експерти в областта.
Компанията оперира с патентовани производствени съоръжения.
Тя е получила многобройни награди за иновации и награди в сферата на храната и клиничното хранене.
Vertera Organic извършва обширни клинични изследвания, доказващи максимална ефективност на Vertera Gel, като диетичен, хранителен терапевтичен продукт за различни здравословни проблеми.
Фирмата произвежда напълно безопасни натурални продукти.
Водораслите за производството се добиват в северната част на Русия.
Годишен одит и сертифициране в съответствие с международните стандарти в ЕС.


ТРИ ПРИЕМУЩЕСТВА на продуктите на компания Vertera Organic :


1. Концепция „Красота отвътре и отвън“

2. Концепция за екологична безопасност на организма

3. Концепция за натурално и правилно хранене

Компания ООО НПО «Биомедицинские Инновационные Технологии» (г. Тверь) Русия, произвежда основния продукт Vertera Gel и козметични средства.

Компания ООО НПО «БИОТЕХНОЛОГИИ» (г. Тверь) Русия е специализирана в производството на прахообразни хранителни phytocompositions и чаени напитки. Количественият състав на продуктите се пази в строга тайна.

Компаниите ООО НПО «БИОМЕДИЦИНСКИЕ ИННОВАЦИОННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ» и ООО НПО «БИОТЕХНОЛОГИИ» прилагат европейски стандарти и международни сертификати за своята продукция в соответствии с ISO 22000-2007 (ИСО 22000:2005) и за контрол на качеството HACCP.

Компания Vertera Organic предлага неограничени възможности за развитие на успешен местен и международен бизнес.
Програмата за партньорство е подходяща за хора, които се стремят и имат желание за успех. Тя съдържа обучения и система изградена от Vertera, която дава възможност за различни варианти от получаване на доходи в най - кратък срок, до изграждане на стабилен международен бизнес.

Vertera Organic е компания на бъдещето, която съществува днес.

Хиляди хора по света са благодарни на Vertera за продуктите и решенията, които са им предложени.
Те са щастливи и удовлетворени от правилния избор, който направиха по отношение на бизнеса в компанията и приоритетите в живота им.
Искате да партнирате с компания Vertera в България и Европа или само да пазарувате за себе си - свържете се с мен ! https://os.verteraorganic.com/reg/?ref=237503
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.