Мъж на 61 години
12.04.1960
Хасково
Необвързан
Докладвай Запази в любими
Сини Родопчани - Смолян
20 ч ·
ДЪРЖАВАТА-МАЙКА ЗА ЕДНИ, МАЩЕХА ЗА ДРУГИ!
Тъй като темата за стадионите и помощта на държавата е доста актуален в последните седмици, решихме да се поразровим и да видим в крайна сметка къде са отивали държавните пари, т. е. нашите пари през годините. Уточняваме, че става въпрос за пари отпуснати от държавата с постановления на Министерски съвет, понеже част от отборите са получили и помощ от съответните общини след решения на Общински съвет, но нас в случая ни интересува целевата държавна помощ за строеж, реконструкция или ремонт на футболни стадиони, които са държавна или общинска собственост!
2014г. - 4 милиона лв. за Лудогорец... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Армен Попов
15 ч ·
Мангъров и Симидчиев по Нова.
Симидчиев атакува с разпечатка на графика, в която оцветил с червено държави като Куба, Китай, Унгария и Русия, които не можели да бъдат наречени, че симпатизират на Ротшилд или Бил Гейтс, както твърди участник в протестите, видно от репортаж, който, забележете, предхожда участието на двамата гости в предаването. Тук възниква въпроса как д-р Симидчиев е знаел, че именно такъв репортаж са подготвили Нова ТВ, в който да се спомене, че Ротшилд, Бил Гейтс и компания искат да овладеят света, за да разпечата графика, в която да оцвети в червено графиките на страни, които не са симпатизанти на въпросните личности? Логиката подсказва, че д-р Симидчиев е бил запознат с въпросния репортаж достатъчно време преди предаването, за да се подготви и разпечата въпросните графики, с които иска да опровергае това твърдение, което незнайно как сценаристите се опитват да вменят на доц. Мангъров. Нещо повече, след като Симидчиев очевидно е бил запознат и подготвен с това, какво пречи да е бил запознат и подготвен за въпросите, които водещият има намерение да зададе? Според мен нищо. Та Симидчиев донесе цяла папка със старателно подготвени графики. Разбира се, че целта е да се унижи и унищожи Мангъров. Обаче Мангъров не е Симидчиев и стана ясно, че Симидчиев е започнал да чете по темата едва с настъпването на пандемията, когато Мангъров вече е имал над 40 години стаж като инфекционист. Т.е. "експертизата" на Симидчиев е точно толкова, колкото на всеки един от нас, които вече сме почти преполовили медицинското си образование и вече 2 години се образоваме по темата, докато Мангъров 40 години се е занимавал именно с това. На теория и практика.
Трето, Мангъров изнесе официални данни на правителството за умрели васкинирани, заразени ваксинирани, хоспитализирани ваксинирани и ваксинирани в интензивни отделения от отворения правителствен портал data.egov.bg, от които става ясно, че към вчерашна дата има официално регистрирани:... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.