Мъж на 24 години
07.06.1999
Варна
Във връзка

Блог

Съвети и начини за правене на пари от website(уебсайт)

Разбира се има доста начини за правене на пари от интернет,като създаване на website.Но ще се опитам да направя добро и според това какво съм учил да ви кажа няколко полезни съвета за правене на пари от интернет.
1-ви: Упоритост! Разбира се няма да започнете с ,,милионите" печалба от първия ден,невъзможно е!
2-ро: Всеотдайност! Нужно е да отделяте доста време по проекта си,понякога се налага над 8 часа на ден.
И вече е време да ви кажа малко за начините за създаването на нещо подобно.Има много видове блогове,форуми и т.н.,които носят пари по различен начин било то чрез реклами,спонсори,дарения.Ако си мислите,че имате идея,която може да развиете и печелите давайте! Но както във всички занаят има една голяма тънкост,която трябва да се усвой, web developing,най-големия проблем,успеете ли да научите езиците на програмиране от различни курсове и книги имате голям шанс да успеете с направата на един обикновен сайт,ако не ви се учат HTML,CSS и т.н. просто го направете от интернет има много лесни начини.
Общо взето трябва да имате огромен брой посетители ако създавате форум,блог и т.н.,в повечето случай се печели от рекламите и техните разглеждания,но разбира се ако не искате да слагате реклами в сайта си просто направете дарения за сайта,така редовните ви читатели и почитатели биха дарили за благото на сайта и в същото време да остане и някаква чиста печалба.Още един от многото начини за правене на пари от интернет е онлайн магазина,ако имате желание да продавате било то,дрехи,обувки,часовници и т.н. давайте! Един доста хубав начин,но има един голям проблем,прекалено много хора правят такива сайтове и трябва да се отличавате от другите с нещо креативно и ново,по-този начин си осигурявате хубаво място на онлайн пазара и разбира се бизнеса ви ще просперира.И вече близо до края,не си мислете,че ще успеете да забогатеете от първия ден или месец,понякога отнема години за да можете да си избивате парите и следователно да печелите след това,най-важното е да си спомняте каква ви е целта да намирате смисъл в идеята си и да правите всичко на инат в тази сфера тези,които са издържали не мисля,че съжаляват,както посочих в началото,упоритостта е на първо място и желанието да промените нещата.Пожелавам успех на тези които са започнали със своята идея!Ако можете направете сайта на различни езици.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.