Жена на 52 години
12.12.1971
Варна
Необвързана
За мен: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001734890904

Блог

5 СТИЛА ГРИМ, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Може и да не се гримираме напълно всеки ден, но има няколко – всъщност точно 5 варианта, които е добре да имаме в репертоара, когато искаме наистина да впечатлим.

1. ДВУКРИЛА ОЧНА ЛИНИЯ

Двойната очна линия придава на класическото котешко око своеобразен ъгъл. Лесно се прави: трябва ви очна линия в основния цвят (синият е фаворит този сезон!) и молив за очната линия със заострен край.
Ще ви трябват и сенки за очи с метален блясък.

2. ОЗАРЕНИ ОЧИ

Може би сте виждали “озарените очи” на подиумите, но дори не сте забелязали. Това е стил грим, при който се акцентира върху центъра на клепачите, за да се отворят още по-широко очите. Този грим е любим на знаменитостите. За да ви се получи по-изкусно, използвайте кремообразни сенки металик, очна линия каял и спирала!

Вижте нашето ръководство стъпка по стъпка.




3. ИЗРИСУВАНИ ОЧИ

Ако сте търсили вдъхновение от модните подиуми, сте запознати с линията на сезона. Изрисуваното око може да има различни форми и текстури, от леките очертания до слепоочията, до неоновите геометрични мотиви, които са любими на “яките момичета”. Трябва ви молив за очна линия и сигурна ръка, за да постигнете тази визия!

Най-подходящият продук за това е Очна линия писалка The ONE
Вижте нашето ръководство Стъпка по стъпка: Изрисуван поглед

4. Котешко око

Котешкото око е класика. Но дори и най-лесните начини за гримиране може да се окажат трудни за усъвършенстване. Препоръчваме използването на скоч лепенка, залепена от долния външен край на окото към слепоочието под ъгъла, който искате да постигнете.

Пробвайте Течна очна линия Giordani Gold
Вижте нашето ръководство: Опушен котешки поглед


5. ОПУШЕНИ ОЧИ

Както малката черна рокля, така и гримът „опушено око“ подхожда на вечерния стил на всяка жена. За перфектна визия е най-добре да разполагате с няколко нюанса сенки за очи: тъмни тонове за дефиниране в гънката на окото и по-ярки за подчертаване във вътрешния му край. А за очи, в които наистина сякаш тлее жар, добавете изкусителна спирала за мигли.

Постигнете тази визия с Палитрата сенки за очи с четири нюанса Giordani Gold.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.