Жена на 27 години
22.04.1997
Карлово
Във връзка

Блог

Повярвай и ти !

" А би ли могъл да се откажеш от щастието си? Способен ли си с лека ръка да заличиш всичко що броди в съзнанието ти? Да захвърлиш мечтите си или пък да предадеш сърцето си? Би ли могъл да загърбиш всичко онова, за което си се борил и все още се бориш? Да го оставиш недовършено и тънещо в забрава. Не е толкова лесно нали? Усещаш ли този трепет, който те вдига винаги, когато си на ръба на отчаянието и си на път да кажеш „Край! Не мога.”?
Това е твоята вътрешна сила. Не е вярно, че надеждата умира последна. Именно надеждата никога не умира и заедно с вярата – това е нашата вътрешна мощ. Тя е тази, която ни вдига на крака, след като сме паднали.
Всеки има моменти на падение. Важното е да можеш да се изправиш и да продължиш двойно по-силен и целеустремен. Да буташ всяко препятствие по пътя си без колебание, дали си струва. Щом целта ти е всичко, което искаш - струва си. Никога не се съмнявай, че можеш да направиш, каквото и да е било. Всичко става по твоята нагласа. Ти избираш дали можеш и ще го направиш или не искаш да положиш усилия, за да си щастлив.
Важното е да вярваш, че зад всички тези стени твоето щастие стои и те чака. Чака те да го откриеш.
Вярвам, че усилията, които полагаме ще бъдат възнаградени. Вярвам, че всеки има способността да достигне щастието си.
Повярвай и ти ! "
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.