Мъж на 27 години
16.04.1997
Смолян
Необвързан
За мен: Аз съм на 20 години от село Чурка, България. Прекарвам повечето си време в Интернет и обичам да коментира и изразявам своето мнение.

Блог

Да спечелим пари от Интернет

Преди 3 години за първи път търсех- "Как да спечеля пари от Интернет?". Тогава видях, че много хора търсят това. Намерих ptc сайтове (сайтове в които гледаш реклами и ти плащат за това). Почнах да чета и да разглеждам мненията на другите хора за тези ptc сайтове. Повечето бяха песимистични, но имаше и такива, които казват, че печелят доста и са доволни. Реших да почна. Имаше безкрайно много сайтове, не знаех в кой да се включа, но намерих списък със фалшивите сайтове и с тези които са най- добри, които плащат и хората са доволни от тях. Почнах да щракам в NeoBux ( http://www.neobux.com/?r=Vasil4ov ). Струваше ми се бавно и че много малко плащат(плащат по 0,01$ на реклама), но бях упорит и почнах да ги трупам. Щракането на рекламите ми отнема по 5 мин. дневно, но през това време върших и други работи. Така че не усещах кога ги щраках и не ме затрудняваше. В Интернет има готови схеми за работа в сайта. За това колко пари да имаш преди да назначиш първите си реферали и кога може да теглиш пари.
Повечето хора се отказват, казват че прекалено малко плащат сайтовете. Така е малко е, но ти не правиш нищо сложно, за да ти плащат повече.
Аз съм много доволен от този сайт. Всеки ден ги щракам рекламите и от време на време си купувам по нещо от Интернет. Търпение трябва и ще спечелите :)
Сайт - http://www.neobux.com/?r=Vasil4ov
Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря
vasil360@abv.bg
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.