Жена на 49 години
13.04.1975
София
Във връзка
За мен: Ръчно изработени бижута, мартеници и аксесоари. www.madebylinet.ovo.bg

Блог

Hande made by Linet

Добре дошли в света на уникално ръчно изработени бижута и аксесоари

www.madebylinet.ovo.bg

При мен ще намерите богат избор от накити и аксесоари ръчна изработка - колиета и гердани, гривни, обеци, пръстени, брошки, медальони, аксесоари, мартеници - всеки от които създаден с желание, внимание и любов.
Използвам разнообразни материали във всякакви цветове и форми - мъниста, перли, естествени камъни, текстил, кожа, стъкло, дърво, полимерна глина - фимо, бижутерска тел, метални елементи и много други. Това ми позволява изработката на наистина неповторими украшения.
Предлагам Ви многообразие от идеи и решения за Вашите бижута и аксесоари.

Ако търсите нещо специално, ще го създам по Ваша идея, с предложен от Вас дизайн и с избрани от Вас материали, уникалните Ви бижута и украси.
Единственото, което е необходимо да направите, ако желаете уникално бижу, изработено за Вас, е да се свържете с мен на някоя от формите за връзка - електронна поща : veni_n@abv.bg или на ЛС или чрез поръчка в онлайн магазина.

Разгледайте и нашите каталози, в които ще намерите богат избор от красиви ръчно изработени бижута. От каталозите имате възможност да си изберете и бижута, които не са налични в момента в магазина. След това просто се свържете с мен чрез някой от дадените начини за връзка с нас и си поръчайте желаното бижу или аксесоар.

Заповядайте във нашия Магазин и се впуснете в едно красиво приключение. Ще намерим заедно най-подходящите идеи за Вашите бижута или ще изработим най-красивите украшения специално за Вас. За всеки повод и за всеки сезон.

Ние Ви очакваме!

Ще се радваме ако ми пишете, за да споделите мнението си, за да ни изпратите Вашите препоръки, да зададете Вашите въпроси.

Пожелаваме Ви приятно изкарване в красивия свят на ръчно изработените бижута и аксесоари!


Намерете израз на Вашата уникалност!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.