Мъж на 41 години
08.10.1979
Чужбина
Необвързан
Докладвай Запази в любими
Приказаката на децата от 80-те и 90-те


Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!
С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
„Ловът е губене на време за страхливците. В свят, предлагащ безкрайни възможности за забавление, е отвратително човек да намира за вълнуващо убийството на живо същество, чието единствено желание е било да живее.”
Сър Роджър Мур... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.