Мъж на 32 години
28.03.1992
София
Необвързан

Блог

Dream

Какво искаш най-много?
Какво искаш да постигнеш, какво желаеш, какво ти е завладяло сърцето?
Какво не те оставя да спиш?
Какво е първото нещо за което мислиш, когато се събудиш сутрин? Осъзнаваш ли дали си по-близо до него или то се отдалечава? Работиш ли за своята най-голяма мечта, без значение какво значи тя за останалите. Единственото и най-важно нещо е какво искаш ти! Не търси мотивация, ако нещо е важно за теб, не ти трябва мотивация за него. Не търси оправдания... нямаш време, нямаш сили, не си достатъчно добър. Времето така или иначе ще мине, а какво ще направиш ти зависи само от теб. Ако това нещо е важно за теб, винаги ще намериш време за него, дори и няколко минути, понякога това е достатъчно за да се доближиш до крайната цел. Бори се, не се предавай, давай всичко от себе си за своята мечта, защото един ден ще погледнеш назад и ще си благодарен за всяка една отделена минута за своята най-голяма цел!
Няма невъзможни неща, всичко може да се постигне, тренирай за това което желаеш! Не трябва да те интересува или влияе мнението на останалите. Всеки човек е уникален и това което прави ежедневно го прави уникален. Не е нужно някой да споделя твоите мечти, за да бъдат те значими. Важно е ти да го искаш! Нищо друго!
Не пиша това, защото аз съм изгубил мотивация! Не ми трябва мотивация.... В момента в който осъзнаеш, че искаш да правиш нещо във всеки един момент, разбираш, че не ти трябва мотивация... Мечтата вече е там, желанието е огромно!
Аз ли, моята мечта ли... де да беше една! Те са толкова много, че не би ми стигнало цялото време на света, искам да съм добър във почти всички... опитвам се, старая се, давам всичко от себе си! Затова и не мога да разбера хората, които се примиряват с това което могат, което имат и което са постигнали до тук. Няма ограничение, няма и край, винаги може още! Винаги може да си по-добър, да обичаш повече, да даваш повече!
Отне ми 5 години да разбера, че да стоиш по 24 часа на едно място и да не правиш нищо за себе си е безсмислено...
Още 1 година да разбера, че не искам да бъда слаб физически, искам да съм силен, да правя неща които другите немогат!
Още 1 година за да започна да тренирам... във фитнес зала, със съвсем леки тежести, който постепенно нарастваха. Тогава имах мечта, да стана много кг, да имам много мускули.
След още 2 години разбрах, че всъщност с много мускули ще изглеждам както всички останали, и ще правя като всички останали... да всигам тежести и само това? Може и да звучи малко глупаво ама защо са ми мускули, когато с тях ще мога да вдигам само тежести и нищо друго. Затова започнах да предпочитам да вдигам себе си, от колкото тежести. И там е работата, че за да вдигаш себе си трябва да си силен, лек и да не приличаш на горила. Точно това, което съм искал... дори в началото макар и да не съм го осъзнавал.
И така внезапно зарязах залите... зарязах тежестите... не ми трябваше нищо друго освен 1 лост, забит в земята!
Започнах да развивам сила, която се чувстваше наистина страхотно! Започнах да разбирам какво е да прехвърляш тежестта си от една мускулна група на друга! Отне ми 4 месеца да се науча да на силово набиране!
Има още много неща, които искам да науча! И те не са свързани само със тренировки за тяло!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.