Жена на 40 години
13.11.1983
Пловдив
Във връзка
За мен: Не вярвам в невъзможните неща, не ме плашете с липсата на избор - денят се ражда, въпреки нощта, и в сухата пустиня бликва извор... Не вярвам в лоши хора и съдби. Не вярвам също във сърца "от камък"! Не вярвам в Ада ( Бог да ми прости! ), но вярвам във божествения пламък! Аз вярвам в споделените мечти, в уюта на приятелското рамо, и в прошката на влюбени очи - в Доброто вярвам... Ах, как вярвам само! И в пулса на забързания век, напук на ежедневието нервно - щом има и един добър човек, във хората ще вярвам безрезервно..!
Докладвай Запази в любими
Буен семеен секс.
Тя:
- Ааах!... Оооох!... Говори ми мръсотии!... Уууух!... Аааах!... Кажи нещо мръсно, бе!...
Той:
- Кухнята!... Банята!... Хола!...
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
На снимката долу виждаме разположението на чакрите на тялото на човека. Всяка чакра има собствен цвят. Когато погледнем аурата на човека, тя е като дъгата- червен, оранжев, жълт, зелен, син, индиго, виолетов.
Всяка чакра е свързана и с определени анатомични области, близо до които е разположена, затова при увреждане на чакрите се разболяват съответните органи. Това е нищо повече от потвърждение на енергоинформационната същност на човек, а също и доказателство за възможността да се прави енергийна диагностика и лечение.
Червеното съответства на коренната първа чакра. Червеното се свързва с физическото ниво и е носител на първопричината. То е инициаторът, създателят, новаторът.
Намира се в основата на гръбначния стълб, отговаря за дебелото черво и надбъбречните жлези. Тази чакра активира у човек волята му за оцеляване и утвърждаване сред останалите, желанието му за сигурност и стабилност. Това е и чакрата на парите и финансовото благополучие. Елементът на Муладхара е Земя. Асоциира се с червения цвят.
Свадхищана – наричана още коремна или сакрална чакра. Разположена е малко над коренната чакра, в близост до половите органи, и отговаря за половите хормони у човека. Тя влияе на личния и интимния му живот, на неговата сексуалност и желанието му да създаде потомство, отключва първичните му инстинкти. Тази чакра се смята още за център на творческото познание, търси вдъхновение в красотата на заобикалящия ни свят. Смущения в този енергиен възел предизвикват проблеми във връзките и взаимоотношенията с противоположния пол. Елементът на Свадхищана е Водата, а за неин цвят се приема оранжевият.... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Да се научим да развиваме усета си, чрез сърдечната чакра
Сърдечната чакра е много важна, защото тя отговаря за усета и за интуицията. На някои хора, на които тя е добре развита я изпозлзват за да виждат чувствайки. За да я развием добре споделям няколко упражнения.
Всяка една част от нашето тяло е устроена на принципа, колкото повече се използва, толкова повече се развива и заяква.
Тази чакра излъчва зелен цвят разположена е между гърдите, погледнете долу на картинката.
Първа стъпка осъзнаваме, че имаме чакра и къде е нейното разположение.... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.