Снимки на стена

Супер тайфун наближава България

Проблемите с циганите скоро ще ни се стуват като детска игра в сравнение с това, което се задава.
ГОТВИ СЕ МАСОВО ЗАСЕЛВАНЕ НА МИЛИОНИ АРАБИ И НЕГРИ МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ -ВЕЧЕ БРЕМЕННИ ЖЕНИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА!!!

Съгласно Закона за убежището и бежанците. „ Чл. 34. (1) (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.) Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България.„

ТОВА Е НАЙ – ГОЛЯМАТА ТАЙНА, КОЯТО СЕ КРИЕ ОТ ХОРАТА.

Затова тук идват толкова жени и деца, за да може след това всеки от тях да изтеги много пъти повече хора. Каналждиите и Турция ги лъжат, че ще могат да се придвижат за Западна Европа, но те явно са използвани само като мюсюлмански материал за заселване. Саудитска арабия и Катар съдействат на това. Съгласно регламент "Дъблин 2" всяка държава в Европа, ще ги връща обратно, както прави с арабите и негрите от Гърция, след като ги идентифицира със системата Евродак !!!!



Тези хора имат по- висока раждаемост от ромите. Затова гърците си затвориха границата завинаги с 4 метрова ограда, защото ги „подлудиха” араби и негри , предимно майки с деца, неподлежащи на никаква интеграция!! Никъде в Европа арабите и негрите не се интегрират, освен единични случаи. Капсулират се в свои общности. Масово не работят и се издържат със социални помощи. Престъпността извършвана от тях е в много пъти по – висока от тази на коренното население. Масово строят джамии и искат все повече власт. В момента имаме 1 000 000 души циганско малцинство, дошло у нас заедно с османското нашествие. Повече от 600 години не може да ги интегрираме, по време на всякакви обществени строеве, въпреки милиардите разходи на държавата за образование, ток, вода, помощи, а сега фонадации вързани със Саудитска арабия и Турция методично го ислямизират. Все още етническите българи у нас са мнозинство спрямо цигани и турци. Еврокомисарите, ще упражнят безпрецедентен натиск заселването на араби и африканци да се извърши по най – бързия начин. Ще се стигне до фалит на държавата, защото цената на издръжката на 1000 000 „бежанци” по себестойност 1150 лева е 1 милиард и 150 милиона на месец или 13 милиарда и 800 милиона на каландарна година. Никой не смее да каже, как ще се изтеглят повечето инвеститори, освен тези от ислямските страни , които целево ще строят джамии и ще купуват земи и имоти за новите заселници. Ще настъпи хаос и етнически конфликти, като международната общност ще се намесва на страната на вече оформеното ново мнозинство мюсюлмани от араби, африканци, цигани и турци.



За да не се противопостави на процеса на изкуствено нарушение на етнорелигиозния баланс при който българите да станат малцинство, все повече ще се активизират организациите и лицата финансирани от Джордж Сорос. Той стартира своя фонд „Квантум” , според разкритията на Антон Тодоров, на база публикация в Икономист, с финансиране от световните банкерски фамилии. Изглежда има единодействие между тези фамилии и шейховете от пустините. Нефтените кладенци ще почнат да пресъхват след 20 години, а температурите в пустинята поради глобалното затопляне ще станат нетърпими. Подготвя се разширяване на ислямската цивилизация и установяване на контрол върху държави в Европа. Ще се насажда думата „бежанци” за нелегалните емигранти, чувство за вина и състрадание, чрез репортажи за майки и деца, ще се извърта, че проблема е не в това че се приемат нелегалните емигранти идващи от 80 милионна мюсюлманска Турция където сирийците могат да останат и наистина да се интегрират, а в това, че не им осигуряваме добри условия. Няма да се казва, че колкото по – добри условия се осигуряват в лагерите, толкова повече нелегални емигранти ще нахлуват у нас. Ще се мълчи, за положението на смазания от проблеми и бедност български народ стигнал до самозапалвания тази година. Никой няма да постави проблема за стотиците хиляди безработни, които нямат никаква финансова помощ и трябва да си плащат незанайно откъде сами здравните осигуровки, нито за бедстващите пенсионери. Ще се мълчи и за милиардите за издръжка на новите заселници.
1941 от 2075 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.